anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Defectiune internet fix, televiziune Zona Pantelimon

Dandeli
Junior

Buna ziua,

Mai sunt si alti utilizatori de servicii fixe de la Orange care nu au semnal tv si nici internet ? Defectiunea ( inregistrata ca sesizare prin aplicatie) dureaza de peste 24 de ore si cei de la Orange nu comunica nimic.

multumesc anticipat 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este ceva general, o vor rezolva.  Am avut și eu o situație de genul și s-a rezolvat cam în 22 de ore. Dar am avut back-up, ceea ce sfătuiesc pe toată lumea să aibă.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

MihaiC99
Campion certificat

@FLo1 , ai foarte mare dreptate. Când depinzi de internet sau tv, e esențial să ai o soluție de rezervă, mai ales dacă lucrezi remote și nu numai. Daca ai noroc și rețeaua e buna in zona, un backup de date poate fi suficient.

Se pare ca nu ai vazut ce am scris “ operatorul nu m-a informat sub nicio forma . Asa ca este intradevar lipsa de respect fata! 

Însă am văzut și acest răspuns din care înțeleg că situația este cunoscută, dar fiind în curs de actualizare nu există alte detalii de comunicat și care să ajute clientul. Ca idee, rezolvi totul cu răbdare.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Dandeli
Junior

Buna ziua ,

Revin cu un update ( am promis ca o voi face) la postarea mea din 21.07.2026. In continuare serviciile de tv si internet nu functioneaza desi ieri 20.07 ora 10.35 am primit un mesaj in care mi se confirma ca sesizarea mea a fost rezolvata. Surpriza,  serviciile nu au functionat nicio secunda ! Acum am o noua sesizare facuta dar care nu are un raspuns de la serviciul tehnic , informatia am obtinut-o printr-un apel ka numarul 300. A devenit o situatie nu numai enervanta dar si obositoare. Acum nu mai functioneaza nici sectiunea din aplicatie in care poti verifica statusul unei sesizari 😞Intreb inca odata Mai sunt persoane din comunitate in aceeasi situatie ? Multumesc, 

MihaiC99
Campion certificat

Am văzut că mai devreme existau probleme cu accesarea contului My Orange. Acum văd că totul funcționează corect.

Pot să îți spun că, în cazul Digi, nu se întâmplă așa. Odată remediată problema, clientul este informat despre acest lucru atât telefonic, cât și prin SMS.

Posibil sa se rezolvat avaria generala și să fie niste probleme locale. Va trebui sa tii legatura in continuare cu ei. E bine că ai backup. Probabil că multe persoane nu au.