la 18-11-2025 06:44 PM
Acum vreo 5 ani am avut Internet si Tv de la Orange si am avut o gramada de probleme cu ele.
Pe partea de Televiziune o data pe saptamana mi se reseta grila de canale din cau CI-urilor.Cei de la Tehnic nu au vrut sa schimbe cardurile pe motiv ca nu se pot schimba si sa fac solicitare pentru Recevier.Cand veneau cei de la tehnic functiona 2,3 zile apoi pica iar.
Dupa ceva timp am sunat de peste 20 de ori,sesizari peste sesizari si sa aflu dupa 2 luni de zile ca cei de la Tehnic nu lucreaza dupa ora 18:00.Norocul lor a fost ca nu imi permitea timpul de la munca sa le fac sesizare la Anpc mai devreme.
Am reusit sa le fac Sesizare la ANPC si mi-au reziliat contractul iar lunile in care nu a functionat cum trebuie nu le-am platit.
Internetul fix mergea foarte bine .Atunci era ruterul de la Huawei.
Din ca am zaut nici dupa 5 ani de zile tot sunt probleme pa parte de Televiziune si mai nou si pe partea de Internet.
La Orange te umpli de draci daca ai vreo defectiune tehnica.Or fi ofertele mai bune dar sunt degeaba daca calitate si solutionare problemelor este proasta
la 18-11-2025 07:07 PM
Salutare!
Probabil că ai avut într-o anumită zonă probleme. Eu nu am avut decât întreruperi generale de tv și / sau net. Și asta le poți număra pe degetele de la o mână în mulți ani ( sunt de prin 2018 client pe net fix și tv prin cablu). Pot spune că am avut mai multe probleme la concurență decât la Orange cu aceste servicii.
la 18-11-2025 07:38 PM
Intreruperi de semnal nu am avut.Mi se reseta doar grila de canale(din peste 100 de posturi,imi parau putin peste 40).
Am 2 Smarturi LG modele noi
la 18-11-2025 07:43 PM
De cand sunt la Digi nu am avut probleme niciodata.Bine la Digi platesc pentru TV si Internet acelasi pret cat ar fi la Oragne diferenta ar fi ca la Digi la Internet este abonament pentru 500 mbs iar la Orange ar fi de 1 Ghz.
As trece la Orange dar la cate neplaceri am avut cu ei nu prea as trece.
Contarctul si instalarea se fac si usor si repede insa daca ai defectiuni sau vrei sa reziliezi te umpli de draci
la 23-11-2025 07:38 PM
Fata de Digi pe partea de Internet viteza este mare la Orange.Eu nu folosesc routerele lor
Dar am vazut ca tot sunt probleme :Consultantii sunt varza (ceri contractul pe mail si il astepti mult si bine ca nul primesti) si sunt incurcatur cu programarile la instalare.Nici nu l-am instalat si am si avut batai de cap(intervale orare bagate automat desi eu facusem reprogramare pentru o anumita ora).Norocul a venit cel de la instalari in intervalul cerut de mine ca altfel renuntam la instalare si la contract.
Fata de acum 5 ani in Tv-uri ai pe langa Cardurile CI si cablu tv legat la routerul lor ZTE.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor