anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu internetul prin fibra de cand mi-au schimbat routerul cu cel de la ZTE

Andrei15
Junior

Recent am trecut la planul de 1.8 Gbps si de cand mi-au schimbat routerul cu cel de la ZTE mi-a scazut conexiunea LAN de la min 500mbps upload si download cu 7 ping la 150-200ping si 10-50 mbps download uneori si upload. Pe langa toate acestea, am observat ca acest router de la ZTE nu are nici un port pentru viteza lui maxima. Am sunat la cei de la orange de cateva ori dar vad ca inafara de cele 100 de teste pe care m-au pus sa le fac si 2 sesizari deschise nu au fost de folos. Mai are cineva probleme asemanatoare si daca da ati sa le rezolvati? Sunt destul de sigur ca este de la acest router sub standard dar am zis sa intreb aici in orice caz.

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

@Andrei15: Problema ai expus-o și aici. Descrisă într-un topic nou o fi mai cu noroc? Sper să fie, deși rezultatul va fi același.

Vad ca esti destul de activ, ai gasit vreo solutie sau ai raspuns doar sa imi urezi noroc? 🙂 Multumesc oricum, poate am noroc si ma ajuta cineva sa rezolv problema.

Aceași problema am și eu de când mi-au schimbat router-ul cu zte f6600r , pingul îmi stă numai în 200-300. ORANGE nu oferă suport pentru așa ceva .

Vio73
#StarMember

Salutare!

La mine este cam așa pe wifi:

https://www.speedtest.net/my-result/a/8970180884

Sunt foarte mulțumit! 

Salut, am testat si eu pe wifi dar cam aceleasi rezultate ca pe LAN, ai umblat prin admin panel sau folosesti setarile din fabrica? Multumesc!

Vio73
#StarMember

Nu am umblat la nimic, merge foarte bine. Am un Xiaomi 12 T pro. Dacă testez cu altceva, prind și eu mult mai puțin. Deci depinde și cu ce testezi!

AndreiSSS
Junior entuziast

Daca vrei totusi o verificare minimala, din aceasi statie da un ping in gateway-ul local(zte 192.168.x.x) si apoi un ping in gw de la org, in principiu ar trebui sa vezi o diff de maxim 5 ms.

Router-ul nu este sub standard, decat daca are vreo defectiune.