anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema internet - lipsa porturi

brivn-
Junior
Salutari, acum o saptamana jumatate am semnat un contract cu cei de la orange pentru internet + televiziune. Tot de atunci, ma rog de ei sa vina sa instaleze serviciul cerut de catre mine. Scuza lor este ca nu sunt destule port-uri pentru conectare si tot imi spune sa astept. Astept deja de 2 saptamani aproape si e foarte neplacut. Pot face ceva sa maresc procesul? Simt ca nu sunt auzit ca si client si nu le pasa, ma amana de pe o zi pe alta. Cel putin niste plangeri/reclamatii pe undeva? Sa stiu macar ca imi citesc mesajele si incep lucrarile.

25 Răspunsuri 25

+ S-a aflat ceva?

Salut si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, oare ai mai aflat ceva in legatura cu suplimentarea de porturi ??

DanielaH
Moderator

Revin imediat ce primesc un update de la colegi. 

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

asta spuneti de saptamana trecuta

Îmi pare rău că nu am încă un răspuns, dar vă asigur că ambele situații sunt în continuare în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Foarte dezamagitor, astept de 3 saptamani, merg pe a 4a saptamana de cand astept si mi se spune in continuare numa sa astept si sa astept. Nici un raspuns concret, trist... niste servicii de toata jena...

Eu pe 18 iulie mi-am facut contractul si inca mai astept, azi am fost in magazin si mi s-a zis ca pana nu renunta cineva la internet in blocul meu, eu nu voi avea internet 

Am inteles, cred ca acelasi raspuns il voi primii si eu. Foarte trist.

Cea mai pare prostie este ca in blocuri sunt puse mai putine porturi decat apartamente si iata cum intr-un oras cum este Cluj-Napoca, nu poti avea internet si TV in 2024

Macar daca se stiu ca sunt inapti si incapabili sa ofere serviciile de care oamenii au nevoie, sa lase concurenta sa isi faca treaba mai bine. De ce nu ii lasati pe cei de la DIGI sau Vodafone sa vina cu serviciile lor in zona? ULTIMII OAMENI SUNTETI ASTIA DE LA ORANGE 

Buna, aceeasi problema o am si eu în Timișoara, de 2-3 ani incerc sa fac contract la Orange si nu am niciun raspuns favorabil, doar sa astept sa renunte cineva la serviciile Orange, ai reusit ceva dupa atata timp?