anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pana Internet Timisoara

randomize
Junior

Mai are cineva probleme cu netul? Si TV-ul. Totul pare cazut de vreo ora-doua. Routerul resetat, LED-ul Loss of Signal e rosu. 

Screenshot 2025-03-06 000322.pngScreenshot 2025-03-05 234012.png

25 Răspunsuri 25

Astept cu nerabdare sa vad daca pe luni mai vin cu inca o prelungire. Mai putin si avem o saptamana intreaga. 

Ceva update pentru astazi, 10.03.2025? La mine inca nimic, ultimul status e ca au rezolvat ca mai apoi .. sunt avarii pana la ora 21.

Nope. La fel si la mine. 

Dar, am primit emailul asta chiar azi.

Screenshot 2025-03-10 191124.pngScreenshot 2025-03-10 191112.png

Sunt in Timisoara, pe servicii Orange - de vineri, 7 martie ..nimic. Suntem in 11 martie. E posibil ca problema sa fie mai grava- in presa am gasit articole care spun ca in Tm se taie cablurile furnizorilor de servicii telecomunicatii care nu si le-au ingropat. 

Nici în complex nu funcționează nimic de 7 zile 😭

DannyGM90
Începător

Salutare , în primul rând trebuie verificat partea de fibra din locuința dumneavoastră poate fi îndoită ar fii una din cauze ca si sfat v aș îndrumă sa contactați relații clienții 300 in rețea Orange secțiunea de deranjamente pentru a solicita schimbarea de router , o zi buna !

Sebacovaci
Vizitator

Buna,de 7 zile nu funcționează internetul+tv in complexul studențesc din Timișoara mai exact strada Barbu Iscovescu nr.4 .Știe cineva când se va remedia problema ? (A fost un tehnician și a verificat, in apartament totul este in regula.problema pare să fie cu traseul de fibra până la bloc)Mulțumesc 

Salut, la fel si la mine, dupa termenele garantate de departamentul tehnic trebuia sa fie rezolvata situatia de sambata, ba chiar garantat pe ieri 11.03.2025 la ora 20-21, este sub orice critica, cu siguranta dat fiind faptul ca este miercuri nu vad o rezolvare a situatiei saptamana aceasta... sincer ma gandesc la rezilierea contractului daca pana azi nu rezolva .. sunt depasiti de situatie si din pacate recurg la termene exagerate de rezolvare ( minciuni), sa mai traga de timp... Rusine Orange!

Si eu mă gândesc serios sa reziliez contractul.Bătaie de joc.

Buna , daca este vorba de traseul fibrei pana la bloc depinde de complexitatea acelei avarii de aceea nu se oferă un timp exact de remediere 

Într-o săptămână cred că puteau sa tragă alta fibra,nu sa cârpească.