anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu imi merge internetul de acasa

Lacra_Nurya
Începător
Teoretic am internet nelimitat, practic am internet numai cateva zile acasa,la scurt timp dupa plata facturii.. In rest, plang copiii langa router. Am vorbit cu asistentii orange, au spus ca depasesc 200 de mega, si scade viteza. Dar eu nu mai pot vedea nimic pe telefon dupa data de 20. Ce pot face? Mulțumesc pentru un eventual raspuns
7 Răspunsuri 7

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver
Banuiesc ca ai internet 4G cu modem, corect? Adica cel de aici: https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/ Din cate inteleg eu, internetul nu prea e nelimitat. Decat intre anumite ore, si doar ca trafic, nu si ca viteza. La viteza maxima (adica 4G) nu ai decat 200GB/luna. Nu exista infrastructura de fibra optica in zona ta? Ar fi infinit mai bine, si fara restrictii de genul asta.
Client Orange

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă nu ai fibră, poți cere să fii trecută pe noul tip de abonament de net fix 4g, care este nelimitat, fără limită de GB. Poți accesa aici: https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/ Și glisezi dreapta, la cel cu 100 GB. Sau aici: https://www.orange.ro/love/client-orange-fix-net-4g-10/ Ai atașat și în poză! Tu consumi de fapt traficul inclus și ți se limitează apoi viteza, deci netul devine inutilizabil. E posibil să ți se ceară prelungirea abonamentului, dar dacă nu ai alte soluții, cam asta este. Poți să îi contactezi prin una dintre modalitățile din link-ul de mai jos: https://www.orange.ro/contact/ Baftă!

Lacra_Nurya
Începător
As vrea sa fiu sunata de cineva care sa stie intr-adevar sa imi rezolve problema. As prelungi abonamentul fara probleme daca ar merita. Ma intereseaza oferta pe care mi-ati aratat-o dar nu stiu daca in zona mea, este fibra sau nu. Daca imi puteti spune cu cine sa iau legatura si practic ce trebuie sa le cer... Multumesc

Jamil83
Junior
Dati restart la router

Vio73
#StarMember
Eu sunt doar un simplu client, ca și tine, care încearcă doar să ajute cu sfaturi. Oferta este valabilă în toată țara și este pe site-ul Orange. Trebuie doar să suni la 300 ( de pe un telefon mobil Orange) sau 0374300300 ( de pe orice alt număr), între orele 8-20, în fiecare zi și s-o ceri pe cea cu net fix 10 4g nelimitat, fără limită de GB, exact ca în link-ul de mai jos: https://www.orange.ro/abonamente/orange-net-4g/ Le spui că nu-ți ajung cei 200 GB, cât ai acum și îl vrei pe cel nelimitat, care este tot la 10 euro. Dacă îl ai în pachet Love ( cu tv satelit) este alt preț, adică mai ieftin. Nu ceri o ofertă personalizată, ci doar ce este pe site-ul Orange. Mai poți citi și pe aici câte ceva : https://comunitate.orange.ro/questions/2792122-fix-net-4g-nelimitat-nelimitat Despre acoperirea cu fibră optică, poți verifica în link-ul de mai jos, apăsând pe ,,introdu adresa manual" și apoi selectând judetul, localitatea, strada, numărul. https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ Succes!

Anonim
Neaplicabil
- La tara, infrastructura Romtelecom/Telekom este antica si veche. Acum ca Telekom a devenit Orange, vei mai avea de asteptat 5-10 ani pt. fibra. Du-te la Digi, la tara zbarnaie netul. - Daca folosesti un router cu sim, ori nu ai semnal, ori traficul este atat de mic incat mai bine il scoti din priza. - Daca locuiesti la oras, du-te intr-un magazin Orange si vezi ce solutii primesti.

Jamil83
Junior
Poti suna sa chemi o echipa competenta la fata locului