anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La internetul prin fibra de 1000 este limitata conexiunea la un singur cablu Lan?

Ramona22
Începător

Bună ziua.

La internetul prin fibra de 1000, stie cineva daca este limitata conexiunea la un singur cablu Lan?@all

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salutare!

La ce te referi daca limitarea este doar pentru un LAN? Stiu ca la un moment dat era o limitare pentru internetul de 1.800 care limita la 900Mbps x 2 dispozitive simultan (limita era de 900Mbps per dispozitiv, dar in regim best effort pentru mai multe cu limita totala de 1.800 Mbps).

Totusi, din cate stiu, nu exista limitare pentru un singur dispozitiv, ci pentru consumul total simultan.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Dacă te referi la porturile de rețea, echipamentul dispune de 4 porturi LAN, iar lățimea de bandă disponibilă se distribuie dinamic între toate dispozitivele conectate, în funcție de gradul de utilizare al fiecăruia.

În cazul în care ai nevoie de mai multe conexiuni prin cablu, poți extinde fără probleme rețeaua folosind un switch de 5, 8 sau 16 porturi, fără a afecta funcționarea echipamentului.

O zi frumoasă! 🙂

“Behind every connection, light moves in silence.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

La router poți conecta simultan până la 4 calculatoare, folosind cablul Ethernet introdus în cate unul din cele 4 porturi disponibil.

Mai multe detalii aici.

Echipamentele furnizate de Orange le gasesti aici.

Viteza se imparte la numarul la dispozitive folosite:

• daca folosesti doar un dispozitiv vei obtine probabil viteza maxima pe acel dispozitiv (in teorie 1000)
  • daca vei folosi 2 dispozitive simultan viteza se va imparti la cele 2 dispozitive (in teorie 500 cu 500).

Pentru a mări numărul de porturi LAN poți folosi un switch Gigabit.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu este la niciun internet doar un lan. La toate sunt câte 4. Și la 500, 1000, 2300.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Cristian_2712
Junior

Salut,

Eu cred ca vrea sa ne semnaleze faptul ca nu-i functioneaza toate porturile LAN.

caz in care, ar putea fi o problema software, pe care ar putea sa o rezolve, (cred) din interfata ONT ului(Router) 

(accesand interfata cu admin si parola, de pe spatele dispozitivului, Local Network(retea locala) -> Status

sau al 2 lea caz, mai nefericit, sa fie o problema hardware a Router ului, caz in care ar trebui inlocuit