anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problema cu conexiunea de internet

Tudor07
Începător

Salut comunitatea Orange , recent acum 6 luni  m am mutat intr o locatie noua si internetul a inceput sa aiba mari probleme . Incepand cu conexiune proasta si picarea internetului . Pe parcursul timpului au venit 2 tehnicieni si am schimbat routerul . Internetul intradevar a devenit mai bun dar tot pica din 10 in 10 minute si ramanea fara conexiune 2 minute si revenea inapoi . Problema persista pe toate dispozitivile si cele conectate prin cablu Enthernet . Am crezut ca e de la modem , dar nu a schimbat nimic , vreun tips sau ajutor de la ce ar fi problema ? Navighez foarte mult pe siteuri si jocuri si aceasta problema ma scoate din sarite fiindca in acel moment cand pica , ma deconecteaza de peste tot . 

7 Răspunsuri 7

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Dacă folosești conexiune la internet prin fibră optică, îți recomand să verifici traseul cablului din locuință.

Asigură-te că fibra nu este îndoită excesiv sau tensionată în anumite puncte, deoarece acest lucru poate degrada parțial sau semnificativ calitatea semnalului optic.

De asemenea, poți încerca o resetare a echipamentului la setările din fabrică (factory reset), pentru a elimina eventuale probleme de configurare.

În cazul în care ai activat Dual-Stack Lite (DS-Lite), îți recomand să soliciți trecerea la un IPv4 dinamic.

În anumite situații, utilizarea IPv4 prin CGNAT poate duce la instabilitate sau latență crescută în conexiune.

Dacă niciuna dintre aceste soluții nu funcționează, din păcate singura opțiune rămasă este să contactezi din nou suportul tehnic de la Orange.

Succes și sărbători fericite! 🙂

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Când tehnicianul a venit să îți schimbe routerul, a înlocuit și alimentatorul odată cu el, sau ai rămas cu cel vechi? Sa nu fie alimentatorul defect.

Cel mai bine ar fi sa contactezi serviciul clienti Orange pentru a face si masuratori ale semnalului.

Salut, Mihai

În cazul unei înlocuiri, de regulă se schimbă și alimentatorul, cu excepția situației în care primești un echipament mai vechi compatibil, deși acest scenariu este puțin probabil.

Din experiența mea, în aproximativ 6–7 ani, de fiecare dată când mi-au fost înlocuite echipamentele, sursele de alimentare ale ONT-ului anterior au rămas la mine, fără să fie solicitate înapoi.

Sărbători fericite ❤️

MihaiC99
Campion certificat

Teoria o stiu si eu. Experiențele pot fi diferite.

Pai un echipament nou vine cu sursa noua de alimentare,  de aici si probabilitatea mică sa nu primesti altă sursă. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Doar ei te pot ajuta, deci ia legătura tot cu ei și trebuie să se rezolve cumva.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

DanielaH
Moderator

@Tudor07, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.