anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internetul de acasa merge greu de 5 luni

Ionut_32
Junior
Buna ziua !
Mar interesa si pe mine sa imi spuneti varog frumos de merge internetul de acasa atat de greu ca de 5 luni imi merge cate 8 ,9 zile bine si dupa tot restul luni moare de tot
Deci varog frumos sa imi dat un raspuns cat se poate de rapid
MULTUMESC FRUMOS !
13 Răspunsuri 13

teacher_
#StarMember
Salut! Poți să ne dai niste detalii? Din ce localitate, judet... Poate s-au făcut lucrări în jurul locului unde stai... Poți să le scrii celor de la dep tehnic, serviciul.clienti@orange.ro sau sa iei legătura cu ei pe chat Djingo și poate te lămuresc cei de la tehnic.

FaraUnID
Campion certificat
Home Net 4G sau Fibra Optica?

Trixen_old
Cunoscător
Dupa descriere, pare un abonament de internet prin 4G. In functie de abonament, ai viteza maxima pentru traficul efectuat in limita a 80 sau 160 GB/luna (https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-home-net-4g/index.html). Dupa consumarea traficului, datorita optiunii incluse Cost Control, viteza scade la 256kb/s download si 128kb/s upload, iar internetul pare ca abia se taraste. Downloadul de fisiere mari si streaming-ul (in special video) sunt principalii consumatori de net din punctul meu de vedere. Din cate stiu, internetul fix prin 4G este singurul scenariu in care exista limita de trafic. Daca ai internet prin fibra optica, acolo nu ai astfel de setari si nu ar trebui sa intampini aceasta situatie. Ne poti furniza mai multe detalii despre situatia ta punctuala, te rog?

Razvan
#StarMember
Locație, tipul de abonament utilizat, ca nu ghicim în globul de cristal.

Vio73
#StarMember
Eu pot să-ți spun că am ambele tipuri de internet de la Orange, atât net fix prin fibră, cât și net fix 4g și ambele sunt ok. La primul am viteze de 300 Mbps și prind cam 270, iar la cel de-al doilea, home net 4g, prind peste 130. În concluzie, e destul de bun! Sigur, depinde și de locație! Dacă te referi la cel fix 4g, poate ai un anumit număr de GB la viteză mare, care se consumă și după aia treci pe limitare la 256 kbps/128 kbps și de abia mai încarcă o pagină. Tot spun și eu că e cazul să se mărească limita de GB inclusă în acest tip de abonamente! Cum poți să vezi care este treaba? Te uiți în contract și vezi câți GB ai incluși în abonament, iar apoi intri în My Orange, la cronosul disponibil pentru numărul respectiv și vezi câți GB ai consumat. Dacă nu ai contractul la îndemână, intri tot din My Orange la setări cont- documentele mele și descarci contractul care te interesează. Sper că am fost la obiect! Succes!

Ionut_32
Junior
Home net 4G Dar treaba este ca in fiecare luna merge cate 8, 9 zile

Vio73
#StarMember
Până consumi acei gb incluși ai viteză mai, apoi scade viteza și devine aproape neutilizabil internetul. Exact cum îți explicam!

Ionut_32
Junior
Sat Dealu . Comuna crevedia mare . Judetul Giurgiu Si imi puteti spune daca in localitatea asta am drept la net prin fibra . Multumesc frumos

Vio73
#StarMember
În Giurgiu, doar localitățile acestea au fibră de la Orange. Detalii pe aici: https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/#eligibilityForm

Vio73
#StarMember
Cred că te-ai lămurit că ai un număr de GB cu viteză mare, care după ce sunt consumați, viteza scade drastic! Este evident că nu îți ajung acei gb incluși și trebuie ca Orange să facă ceva, pentru a mări consistent cantitatea de GB la acest tip de abonamente! O spun de ceva vreme și sper să se materializeze!

FLo1
#StarMember
Cand faci "trafic" cu o conexiune de NET MOBIL... asa se intampla. De aceea tot o conexiune fixa ramane la baza.

Vio73
#StarMember
Dacă ai această posibilitate! Și eu am tot net fix 4g la țară și aș vrea să am mult mai mulți GB incluși.

DanielaH
Moderator
@Ionut, ai clarificat poroblema cu Internetul? Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, te rog marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim!