anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare servicii fixe la ~300m de rezerva de FO (Com. Campineanca, jud. Vrancea)

Salutare,

De 3 ani ma chinui sa aduc FO si pe strada mea. Echipa de vanzari cu un coordonator de la tehnic nici macar nu au trecut prin zona sa faca un studiu de caz si astazi am vorbit cu un consultant dandu-i toate datele necesare. Motivul pt care tot insist solicitare e atat pt internet+TV plus tel fixa nelimitat national. Reteaua mobila in general la capitolul semnal nu e OK (Comuna, Campineanca, jud Vrancea la 5km de Focsani). De la ODB-ul din intersectia str Calea Odobesti cu str Prundului la 4/5stalpi exista client PF instalat. apoi de acolo de la o rezerva de FO pana in str Crizantemelor la Nr11 unde solicit instalarea mai sunt 9 stalpi (~300m) pana la end user. Am facut solicitare din nou pt ca am vazut str mea ca a aparut automat in solicitare, desi la consultantul de vanzari nu aparea in aplicatia de check service. Oameni buni,vreau si eu raspuns la intrebarea, De ce se face discriminare si nu se doreste extindere? in primul rand sa vina vanzarile cu o oferta ca ati pierdut peste 8 clienti cu tel fixa care au plecat la concurenta din cauza ca nu le-ati oferit FO si ati scos reteaua de cupru. trebuia sa inlocuiti infra cu FO si sa trimiteti vanzarile in zona pt ofertare. Nu se reziliaza fortat un serviciu. Nu e OK si sunt f suparat pe asta. Aveti noroc ca oferiti servicii de calitate, dar la capitolul dezv retea sunteti foarte slabi la capitolul asta. Imi pare rau sa dau feedback-ul asta. negativ, dar pe partea de vanzari D2D nu aveti oameni sau ce se intampla? Nu telefonic, Mergeti in teren si vedeti situatia. Primarul nostru spune ca operatorul nu doreste sa se extinda si nu stiu ce sa mai cred. Nu imi place ca eu care vreau sa platesc sv si sa imi onorez promisiunile de plata si sa beneficiez de servicii, compania Orange refuza acea mica dezvoltare. Daca aveam vreun SRL sareati din start, ca era B2B. nici 1/10 stele nu dau pt partea de dezvoltare. Rog tehnicul care vede mesajul sau daca il vede sa ia masurile necesare. Repet o firma de renume nu merita sa aibe un feedback negativ. Eu am pus Orange pe primul plan, dar se pare ca in Vrancea pe parte de sevicii fixe ma dezamageste daca nu face actiune.

17 Răspunsuri 17

Pololică
#StarMember

Salutare!

Motivele pentru care retelele fixe au intarzieri de extindere pot fi multiple:

• PF sunt mai volatile decat PJ, iar, in caz de denuntare unilaterala inainte de termen, PF are de plata doar reducerile, pe cand PJ lunile ramase
  • tarifele percepute pentru PF sunt mai mici decat la PJ
  • lucrarile de extindere au costuri mai maricele si neceista si avize emise de primarie/Minister. Daca nu sunt indeajuns de multi clienti care sa renteze lucrarile fizice si serviciile prestate, sansele sa le aveti sunt minime (in cel mai fericit caz).
  • infrastructura disponibila la adresa/zona sa nu poata fi extinsa (ori din motive tehnice [sa zicem ca este infrastructura fostului Telekom fix pe cupru], ori din aceleasi motive economice mentionate anterior).

Dupa cate vezi, motivele pot fi multiple. Poate poti detalia ce infrastructura ai in zona.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

sunt 300m de ce la un client s-a putut la jumatatea distantei? am lucrat 8 ani in telecomunitatii si cunosc foarte bine situatia. sunt 3 ani si sales-ul D2D doarme. Cum sa nu poata fi extinsa infrastructura cand s-a pierdut 6-8 abonati de pe strazile adiacente. Se face discriminare in cazul asta pt ca nu e OK pt cineva persoana fizica s-a putut la 200m. Daca era o chestie eu pur si simplu aduceam FO pana la ODB. Primarul a spus ca a emis mail pt asta si Orange nu a fost interesat nici macar sa faca un studiu de fezabilitate. Am 3 tichete deschise. Voi inainta mai departe pt ca sunt conditii ca se poate. nu sunt la capatul a 100km de FO. Intelegeam ca nu se poate. Oameni buni, dupa ce ca tel mobil nu merge de nicio culoare via 3G/4G se aude robotizat cu cu putere fluctuanta, rog tehnicul sa analizeze in mod profesionist si sa se duca in teren sa vada. eventual vreau un mail de contact atat vanzari cat si tehnic sa le trimit cu atasament din google maps. pt ca nu e distanta mare pt asta. cine ma poate ajuta cu un mail de contact.

Infrastructura de Cupru s-a scos dar inainte de asta nu a venit nimeni in teren sa controleze abonatii inca existenti pe Cupru. Raman dezamagit si orice interactiune voi mai avea cu Orange, voi da rating negativ pe parte de dezvoltare si sales D2D. nu prin telefon se fac studii, se merge pe teren. Nimeni de la Orange de la dvs nu a vorbit cu primarul comunei. Primarul a emis mailuri din ce mi-a comunicat. 

Majoritatea de aici suntem clienti ca si tine, iar ce se scrie aici se citeste si se transmite mai departe.

Legat de corespondenta: primarul a trimis mail-uri pentru ... ce anume? Daca nu a fost intrebat de nimeni de la Orange, nu vad motivul sa trimita autorizatii (sau informari) daca nu i se solicita.

Ar fi varianta de televiziune prin satelit si net prin SIM, dar la net depindeti de receptia GSM.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

a trimis catre toti operatorii sa vina sa faca studii si sa extinda reteaua.

nu ma intereseaza satelit. am fibra la 250m orange, doar trebuie tras. Primaria e gata sa colaboreze si pt optimizare spectru 4g/5g eventual

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai trimis o solicitare scrisă de mai mulți vecini/ prieteni etc spre Orange, cu semnături și tot ce mai trebuie?

Te întreb pentru că, în trecut, am făcut așa ceva pe partea de telefonie mobilă și am reușit.

A fost greu, dar am insistat și am reușit până la urmă. Cu cablul cred că este mult mai simplu, dacă este la 300 m.

Insistă la București și cred că vei reuși!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Aia cu semnaturile o fac cei de la Sales D2D care nu sunt prezenti. Digi le da clasa. Eu vreau sa scap de Vodafone(ex UPC) care mai mult nu merge in ultima perioada. Eu le trag FO daca reusesc sa cumpar. Daca nu suntem in stare sa mergem in teren sa vedem mai bine plecam acasa. Eu cand am lucrat la AKTA (actual Digi) am tras aproape 900m de FO pt 2 abonati la distante diferite.

cine ma poate ajuta cu un mail de contact direct cu orange pt ca il voi pune pe primar sa vorbeasca direct anumite dezvoltari. nu vreau sa fiu luat in ras. suntem in epoca FTTH, nu pe coaxial.

Le scrii/ scrie primarul din Chat Djingo  , unde se atașează sesizarea / rugămintea respectivă.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @catalinvoinea08

Este important sa știi ca serviciul Voce Fixă Nelimitat este disponibil prin mai multe tehnologii: fibră sau GSM, iar furnizarea acestuia se va face în funcție de tehnologia disponibilă la adresă. 
Daca iți dorești neapărat acest serviciu il poți obține si prin rețea GSM.
Daca iți dorești internetul prin fibra si TV atunci va trebui sa mai faci solicitări.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Degeaba, de 3 ani ma chinui pt 300m de FO. Eu o trag daca e nevoie. pt un mat viticol 5 stalpi s-a putut si abonatul din ce am inteles acum nu mai e activ. Insa eu cel putin 4 ani oi tine CTR-ul. Pana si primarul a solicitat Orange, insa aceeasi chestie. Orange la capitolul extinderi fac discriminari, din pacate. Chiar vreau sa auda cineva de la tehnic sa se duca in teren sa vada ca cifra data de mine e reala. Si potentiali in zona pot fi 3+ cu mine 4. potentiali in urmatoarea perioada.

Nu vrei sa stii ce infect e semnalul la telefon dar sa am internet 4G. Nu vreau experiente similare in aceaa zona. Si cu dezvoltarea 4G prin suplimentarea antenelor de spectru la fel nu am vazut pe nimeni in zona. Pe alte strazi unde nu am vazut clienti trece FO Orange.

Nu am zis nimic de internet 4G. 🙂

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!