anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme instalare servicii fixe

gabrielos92
Începător

Salutare voi a-ti mai patit asa ceva am fibra optica in canal mi sa trimis 3 echipe pentru instalare dar ei trebuie sa-mi trimita echipaj pentru sudare fibra si dupa instalarea ei imi trimit doar sa-mi bage fibra de la poarta in casa nu pentru sudare si dupa instalare + bonus canalul este inundat cu apa 

Ce ma sfatuiti sa fac ca nu dau de cap la aceasta situatie 

4 Răspunsuri 4

Cristian_2712
Junior

Salut!

hai sa le luam pe rand: 

1.in ce localitate/jud esti?

2. cum ai ajuns la concluzia ca trebuie sudata fibra?(care ar fi motivul?)

3. nu cred ca ar fi trimis echipa de instalare, daca in sistem nu ar aparea eligibila locatia unde vrei sa instalezi(poti verifica si tu daca esti eligibil pt fibra optica aici)  https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/

PS: Chiar daca acel canal ar fi inundat cu apa, nu e responsabilitatea ta sa degajezi apa de acolo

Bucuresti Sector 4 am verificat sunt eligibil altfel nu mai apelam la orange daca nu eram eligibil 

2. cum ai ajuns la concluzia ca trebuie sudata fibra?(care ar fi motivul?)

pai hai sa-ti raspund de ce pentru ca am doar cutia de la digi la poarta net-city + cutia digi din canal trebuie trasa prin teava de la poarta fibra este jos in canal dar fiind full de apa cum sa patrunda ? 

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Nu am mai intalnit o astfel de situatie.

Ai putea sa le faci o sesizare prin chatul din aplicatia my orange unde poti descrii problema si atasa poze cu situatia din teren.

De asemenea, exista și adresa de e-mail 

reclamatii@orange.ro unde poti sa le scrii si atasa si poze.

Am trimis acum mail la reclamatii@orange.ro

Aștept acum că luni vine a 4a din nou 🤣🤣🤣