anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum scapam de acest furnizor **beep**

CCChyri
Începător

Salut, am o sezizare la orange fix de 5 zile . Am luat legatura fff greu cu tehnicul, contabilitatea, financiarul si nu ma stiu cu cine... nici un raspuns. ,,O sa vina... o sa va sunam ... nu e vina dvs ... Trebuie sa citeasca E-mail-ul dvs cineva de la alt depatament (clar aia de acolo nu stiu sa citeasca ).

O **beep** de PR.

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, lucrurile se mișcă destul de greu în ultimii ani și asta nu doar la ei, ci la majoritatea companiilor.

Dacă ai depus o sesizare și ai numărul de înregistrare, te sfătuiesc să aștepți soluționarea sau să le scrii din aplicația My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde întrebi  stadiul sesizării tale.

Sper să se rezolve cât mai repede!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ai facut o reclamatie la 3 departamente diferite sau cum? Va trebui sa astepti raspunsul departamentului abilitat. Degeaba reclami o avarie tehnica la contabilitate... Chiar nu au ce sa faca si au alte reclamatii de rezolvat. Contabilitatea o va redirectiona catre tehnic si vei sta si acolo la asteptare (coada noua).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

DanielaH
Moderator

@CCChyri, bun venit în Comunitate!

Ai cumva un număr de sesizare? Putem întreba și noi colegii care este statusul, dacă situația mai este de actualitate.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.