la 10-08-2025 10:46 AM
Salut, am o sezizare la orange fix de 5 zile . Am luat legatura fff greu cu tehnicul, contabilitatea, financiarul si nu ma stiu cu cine... nici un raspuns. ,,O sa vina... o sa va sunam ... nu e vina dvs ... Trebuie sa citeasca E-mail-ul dvs cineva de la alt depatament (clar aia de acolo nu stiu sa citeasca ).
O **beep** de PR.
la 10-08-2025 10:59 AM
Salutare!
Din păcate, lucrurile se mișcă destul de greu în ultimii ani și asta nu doar la ei, ci la majoritatea companiilor.
Dacă ai depus o sesizare și ai numărul de înregistrare, te sfătuiesc să aștepți soluționarea sau să le scrii din aplicația My Orange-Altele - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde întrebi stadiul sesizării tale.
Sper să se rezolve cât mai repede!
Baftă!
la 11-08-2025 09:22 AM
Salutare!
Ai facut o reclamatie la 3 departamente diferite sau cum? Va trebui sa astepti raspunsul departamentului abilitat. Degeaba reclami o avarie tehnica la contabilitate... Chiar nu au ce sa faca si au alte reclamatii de rezolvat. Contabilitatea o va redirectiona catre tehnic si vei sta si acolo la asteptare (coada noua).
la 11-08-2025 09:30 AM
@CCChyri, bun venit în Comunitate!
Ai cumva un număr de sesizare? Putem întreba și noi colegii care este statusul, dacă situația mai este de actualitate.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor