anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot obține o reducere semnificativă?

alterego
Explorator

Salutare tuturor,

pentru că Orange nu pare să aibă planuri de extindere a rețelei de fibră optică deși de 7 ani s-au oprit la 200 de metri de un cartier care în curând va trece pragul de 100 de case am decis să-mi rezolv singur problema.

Am încercat să negociez pentru abonamentul Internet 4G Fix internet nelimitat o reducere de 50% pe toată perioada 24 de luni + timpul în care se hotărăște Orange că merită să investească în 200 metri de infrastructură. Nu se poate, peste tot mi s-a spus același lucru...

Totuși am dat peste cineva de la Orange Shop din Brașov care a venit cu o idee cel puțin interesantă: cumpăr o cartelă prepay și mă ajută el cu portarea în afara vechimii și așa la 5.5 euro o să am internet nelimitat cel puțin în primele 24 de luni.

Din păcate nu mă poate ajuta și cu un router 4G dar mi-a recomandat să cumpăr eu la liber această jucărie https://www.orange.ro/magazin-online/tp-link-modem-nx-510v-5g-flybox-5g-white-pd-60668

Pare ceva wooow dar când te uiți la preț și contați că hardware-ul costă mai mult decât serviciile, aproape dublu... te scarpini în cap a pagubă...

Am încercat să folosesc toate voucherele de reducere din pinata party... nici unul nu se pupă... și sincer, deși e mai ieftin decât un telefon mobil parcă nu aș da 200 de euro pe acel router.

Și din acest motiv vă întreb pe voi comunitatea: cum pot obține o reducere semnificativă?

13 Răspunsuri 13

FLo1
#StarMember

Salut @alterego. Întrucât reducerea abonamentului pare rezolvată, o reducere de preț la echipamentul 4G găsești cumpărând routerul 4G ca SH, de pe site-urile de profil, unde găsești chiar și TPlink (seria MR) sau Huawei, chiar și la mai puțin de 100lei. Pot reveni cu detalii în caz că interesează o astfel de abordare. Altfel, variantele ”oficiale”, chiar și învechite, au încă preț ridicat.

delfinas
#StarMember

E scump pt ca e 5G. Teoretic, e rentabil, pt semnal, dar doar daca ai 5G in zona, ceea ce ma indoiesc.

Un router 4G iar nu merita, pt ca e mai slab decat un telefon. Incearca  sa iei un telefon sau sa folosesti unul mai vechi, pe care sa-l folosesti pe post de hotspot. E mai ieftin asa si tot e ceva decat nimic. Plus ca vezi cum merge cu router 4G. 😉

Am semnal 5G la etaj și în curte 😀 Un telefon nu știu dacă e rentabil pentru că am o casă smart și la telefon e limitat numărul de conexiuni Wi-Fi la 32 parcă.

Atunci, la o casă așa Smart merge sa mai faci un mic efort și să iei acel router 5G, care ți-ar fi mai bun decât unul 4G, mai ales că ai și atâtea dispozitive de conectat/împerecheat la router. Îl pui in casa unde ai semnal mai bun 5G și e toată casa fericită. 🙂 Poți căuta un router 5G și în alte magazine, poate vei găsi ceva mai convenabil.

@delfinas m-am uitat la eMAG, e cu 50% mai scump, nu e vândut de eMAG ci de un seller din marketplace.

Atunci cel mai bine e sa-l iei de la Orange. Dai un ban, dar stai in fata. 😉

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Salutare!

Eu îți recomand un router Huawei B 535 sau 525, de pe Olx. Sunt convins că va funcționa foarte bine, eu deținând mulți ani B 525 ( am și acum unul de back-up) și B 535. Deci la treabă!

Ai un exemplu aici:

https://m.olx.ro/d/oferta/router-wireless-huawei-b525s-5g-cu-sim-cartela-IDgrPjU.html

Sau aici:

 

https://m.olx.ro/d/oferta/router-wireless-huawei-b818-e5186-b535-b525-b315-cu-sim-IDgJ6Cd.html

Baftă!  

@Vio73 cu sau fără antene externe? Suportă agregarea benzilor?

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Merge și fără antene, dar suportă și agregare, dar are  și posibilitatea de atașare antene externe.

Ai mai multe detalii aici:

https://www.4gltemall.com/blog/tag/huawei-b525-specifications/

Sau:

https://consumer.huawei.com/ie/routers/4g-router-3pro/specs/

Cred că am testat versiunea aceasta de router, are un vecin și mai mult de 40Mbps nu scoate din el...

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver

Există acest risc. Eu am prins în trecut și 200 Mbps!

Ai aici un topic unde am pus un test:

https://forum.softpedia.com/topic/1109358-home-net-4g/page__st__18

Calin12
Junior

Eu îți recomand să îți instalezi tv și internet prin fibra de la Digi

@Calin12 Digi e în aceeași situație ca Orange 😀