anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cel mai rapid internet fix 2024😂

Dimitrie569
Cunoscător certificat

(Un test e pe 5ghz, altul pe 2.4ghz, fix lângă router)

Ce părere aveți?😅

MihaelaA_0-1728567801190.jpeg

MihaelaA_1-1728567812076.jpeg

1 Soluţie acceptată‚

Atunci È›ine foarte mult de aglomerarea reÈ›elei din zona ta, de vitezele suportate de reÈ›ea, de dispozitivul folosit ( să suporte 4g+), de distanÈ›a avută până la antenă, de poziÈ›ia din casă ( trebuie pus mai spre fereastră, pe partea dinspre antena de unde vine semnalul, etc.

Sunt unul care am folosit mulÈ›i ani routere 3g/4g È™i îți recomand routerul Huawei B 535, care suportă CA pe 4g È™i care mi s-a părut excelent.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut, @Dimitrie569. Ne poÈ›i spune, te rog, din ce zonă eÈ™ti? Ai observat schimbări în ultima perioadă?

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Așa e routerul, promite viteze de până la 300mbps dar în principiu e ~30-50mbps, pt nevoile mele e ok, dar astăzi a avut o zi mai proastă😅 (vorbim despre un router pe bază de cartelă)

Ms oricum de grijă 🙂

Atunci È›ine foarte mult de aglomerarea reÈ›elei din zona ta, de vitezele suportate de reÈ›ea, de dispozitivul folosit ( să suporte 4g+), de distanÈ›a avută până la antenă, de poziÈ›ia din casă ( trebuie pus mai spre fereastră, pe partea dinspre antena de unde vine semnalul, etc.

Sunt unul care am folosit mulÈ›i ani routere 3g/4g È™i îți recomand routerul Huawei B 535, care suportă CA pe 4g È™i care mi s-a părut excelent.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salut,

Îmi imaginam că este vorba de router 4G in urma vizualizării pozelor atașate.

Ai dat lovitura cu al doilea test.

Ai depășit vitezele minime garantate.😄

Vitezele sunt mici È™i probabil te descurci la limita mai ales daca conectezi mai multe dispozitive 

Pe telefon ce viteze ai ?

Când situația o cere daca ai viteze bune pe mobil ai putea folosi hotspot-ul mobil.

Când vei avea viteze 5G în zona vei scăpa de griji.🙂

In zonă mea semnalul este bun și am obținut viteze pe hotspot decente 100Mbps D și 35 Mbps U (telefoane mai actuale), 70 Mbps și 25 Mbps U (telefon mai vechi 4 ani).

O zi frumoasa cu semnal puternic!

Dimitrie569
Cunoscător certificat

Sunt într-o zonă rurală, de unde 5g?😂

Dar când am trecut pe la bacău (cu opțiune de 6€) am fost satisfăcut de viteze:

Cea mai mare viteză obținută (cea mai mică e soră cu 4g😅😞

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate este ceva defect la tine în zonă ! La mine este cu totul altceva și chiar este în regulă:

pe 5ghz

Vio73_0-1728570791624.jpeg

pe 2,4 ghz

Vio73_0-1728570975800.jpeg

alterego
Cunoscător

Internet fix? Cu router din anii 1999? E ceva putred acolo... nici măcar pe ADSL nu merge așa de jos... poate pe anticul dial-up... e ceva în neregulă... sau poate sunt conectate câteva zeci de persoane și se partajează resursele în mod egal la toți.

Dimitrie569
Cunoscător certificat

E router 1G din 1998*😅

Blue12
Senior

IMG_0250.png

LA mine funcționează destul de bine, zic eu. Posibil să fie router-ul sau dispozitivul pe care accesezi internetul problema….

BlackWolf
Maestru

Salutare! Nasol, nu ma mira deloc, cam asa este si la mine internetul mobil de vreo 3 ani incoace...

ExiStein
Începător

Ha,Ha,,la mine in Dorna Candrenilor  bate la cap de scala!!!😎😎😎

Dimitrie569
Cunoscător certificat

La așa viteză de internet dai 8K 🙂

(2.4ghz , rețea congestionată de stream 720p pe televizor)

Screenshot_20241209_195310_nPerf.jpg

 sper ca această poză să vă facă seara mai bună😅