anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Banda si stabilitate internet in Galati

laurentiu73
Junior

Sal, ma bate gandul sa trece la orange pentru internet fix si tv....Ma intereseaza experienta celor din Galati care au internet fix de la Orange. Este stabila conexiunea, latimea de banda din contract este cat de cat respectata, adica la un abonament de 500 sau 1000 ai o banda de 300 respectiv 700 dar stabila ? Apar deranjamente dese ? in moment sunt pe digi si trebuie sa recunosc ca deranjamente nu cred ca sunt mai mult de 2 pe an iar banda la un abonament de 1000 este pe la 800-950 ...cu o conexiune stabila. Multumesc anticipat.

8 Răspunsuri 8

Anonim
Neaplicabil

Dacă ești bine la „Gigi„ de ce să treci în altă barcă? Te mănâncă în ... Din ce aud de la cunoscuți cel mai bine este la Digi. Eu am „Gigabit popular„ și viteza nu scade sub  950/800. Chiar date mobile la Digi am aprox. 20 Mb/s față de ORO aproape 1 Mb/s. Referitor la deranjamente, am avut acum 2 ani, în ajun de Crăciun, un amplificator de stâlp ars, am anunțat deranjamentul pe la ora 20 și într-o oră am avut echipa în zonă.

 

Digi mobil este catastrofa ca banda si la calitatea convorbirilor...din ce am testat in Galati...ma refer la GSM...Referitor la nelamurirea ta, as prefera 1 singura factura pe toate serviciile ...gsm, internet fix si tv...ultimul aproape ca nu ma intereseaza dar...

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu stau în Galați, ci în alt oraș, dar serviciile sunt foarte bune la Orange. Părerea mea este că fiecare își alege ceea ce dorește și ce îi place. În zona mea, funcționează foarte bine, iar ofertele locale sunt super ok.

Deci poți alege ce dorești pe banii tăi, fără să te influențăm noi! Cu siguranță, serviciile prin fibră sunt de calitate!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare!

M-as lega de Digi de multe, dar mai putin de consecventa si stabilitate (ar fi cateva lucruri la care as schimba fara prea multe remuscari, dar momentan nimeni nu are fir in bloc in afara de ei).

Daca as scchimba, as face-o pentru televiziune (in primul rand), dar, daca vrei sa schimbi doar pentru net,... ambii sunt la fel. Evident, pot fi probleme punctuale si, daca esti legat de un nod problematic, automat vei avea si tu probleme.

PS: sa stii ca pentru un utilizator casnic, o diferenta intre 300Mbps si 1000Mbps este, practic, inexistenta. In momentul asta am pe youtube un clip in 4K, navighez in comunitate si sotia sta pe TikTok si consumul nu depaseste 80Mbps.

In diferite localitati exista diferite situatii, diferenta de echipament etc etc...referitor la banda, in cazul meu se simte o diferenta intre 300 si 800 de exemplu...multe conexiuni, tv, camere de supraveghere, telefoane tablete etc etc...mai un download mai maricel...etc...

Daca sunt multi consumatori, perfect de acord: banda este necesara. Totusi, nu am vazut pe nimeni sa se planga de banda mica prin firba (bine, incidente punctuale ca nu functioneaza au mai fost, dar nu ca abonamentul este de 500Mbps si merge cu 50-100Mbps).

Emanu900
Explorator

Eu sunt din Iași și sunt conectat pe infrastructura fostului Telekom dar am abonament FO 2000 de la ORO și cam așa îmi merge.

Sunt 2 teste prin modul AC ce tine linkul la 1733 pe telefon (am un S23 Ultra) și unul pe AX ce tine linkul la 2000+, insa rezultatele sunt asemănătoare.

ONT-ul este ZTE F6600R

Pololică
#StarMember

Undeva prin Bucuresti (a se intelege ca abonamentul este pe firma)...

https://www.facebook.com/photo/?fbid=667415358704423&set=pcb.667415392037753