la 26-12-2024 04:35 PM
Doresc să plătesc factura prin virament bancar cu un cont de la BT. Eu am 2 facturi pe lună pe același cod de abonat. Aș putea seta in aplicatia băncii sa se faca plata lunar dar să nu includ un nr. de referință, ci doar codul de abonat?
26-12-2024 07:59 PM - editat 26-12-2024 08:02 PM
Salut!
Ai doua variante: 1. In aplicația BT24 (daca nu ai aplicația, verifica daca ai telefon compatibil, și trebuie să mergi la banca sa primești un cod de acolo), selectezi Plata Utilități, alegi contul din care efectuezi plata, apoi selectezi Nu am cod de bare, alegi furnizorul, Orange sau Orange Romania Comunicații, și introduci suma, numărul de referință al facturii și codul de abonat.
2. In aplicația BT Pay (la fel, daca nu o ai trebuie instalată) , ai buton dedicat puțin mai în josul paginii "Plătește factura direct din BT Pay". Acolo, alegi furnizorul, Orange sau Orange Fix (fostul Telekom), introduci codul de abonat și apoi o să te recunoască automat și îți vor apărea acolo eventualele facturi neachitate. Sau, poți să te conectezi direct in contul tau My Orange de acolo. Asta e o varianta mai buna, mai ales dacă îți activezi notificările din aplicație să știi când ai de făcut plata.
Sper că te-am lămurit...
la 26-12-2024 04:48 PM
Bun venit in Comunitate!!!
Cred ca intrebarea ar trebui pusa la banca.
De ce nu faci plata prin My Orange? E mai rapida si poti seta si de acolo plata recurenta.
la 26-12-2024 05:04 PM
Salutare!
Nu știu cât este de bine cum spui tu, mai ales că ai la îndemână instrumentul de plată prin My Orange, care este ușor, simplu și cu plată instant.
Iar dovada plății este prin emailul asociat contului My Orange, fără drumuri pe la bănci și alte încurcături. Doar să ai card bancar din care să faci aceste plăți.
Ai explicat tot ce trebuie aici .
Baftă multă și Sărbători fericite!
26-12-2024 07:59 PM - editat 26-12-2024 08:02 PM
Salut!
Ai doua variante: 1. In aplicația BT24 (daca nu ai aplicația, verifica daca ai telefon compatibil, și trebuie să mergi la banca sa primești un cod de acolo), selectezi Plata Utilități, alegi contul din care efectuezi plata, apoi selectezi Nu am cod de bare, alegi furnizorul, Orange sau Orange Romania Comunicații, și introduci suma, numărul de referință al facturii și codul de abonat.
2. In aplicația BT Pay (la fel, daca nu o ai trebuie instalată) , ai buton dedicat puțin mai în josul paginii "Plătește factura direct din BT Pay". Acolo, alegi furnizorul, Orange sau Orange Fix (fostul Telekom), introduci codul de abonat și apoi o să te recunoască automat și îți vor apărea acolo eventualele facturi neachitate. Sau, poți să te conectezi direct in contul tau My Orange de acolo. Asta e o varianta mai buna, mai ales dacă îți activezi notificările din aplicație să știi când ai de făcut plata.
Sper că te-am lămurit...
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor