la 26-08-2025 09:57 AM
Salutare,
Acum 17 ore am primit un SMS care spune că linia telefonică mi-a fost suspendată și ar trebui să contactez urgent serviciul clienți pentru mai multe detalii. Cei din call center nu au știut să îmi spună motivul suspendării, dar am presupus împreună că este un cost suplimentar de 10 euro pe care l-am realizat. Mi s-a cerut să plătesc 70 de lei prin virament bancar într-un cont Orange. După mai multe discuții cu agenți, fiecare cu păreri diferite, mi s-a spus că procesarea acestei plăți poate dura 3-5 zile lucrătoare și de-abia atunci îmi pot recăpăta serviciile. A mai fost cineva în această situație și mă poate ajuta cu un orizont de timp pentru reconectare? Am citit contractele, știu că erau obligați să mă anunțe în prealabil de această întrerupere (sau măcar să îmi dea mai rapid un motiv). O să fac sesizările necesare, dar până una-alta nu știu efectiv cât timp voi mai sta fără linie telefonică. Mersi pentru orice comentariu!
la 26-08-2025 10:05 AM
Salutare!
Daca ai făcut plata contactează serviciul clienți prin chatul din aplicația my Orange (app my Orange - altele - contact și feedback - Scrie-ne) explica situația și atașează dovada platii. Aceștia au posibilitatea de a grăbi procesul de reconectarea.
la 26-08-2025 12:00 PM
Pe de o parte asigurate că cel care a trimis sms nu ti-a dat un iban al lui sa-i faci și lui un transfer. Pe de alta parte nu cred ca orange îți suspenda serviciul că ai de plata 70 de lei
la 01-09-2025 02:55 PM
@Crscostache, s-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor