la 24-11-2025 09:41 AM
Buna !
Din luna iunie achit factura la orange si de fiecare data nu recunoaste plata, trebuie sa trimit de 2 sau 3 ori confirmarea platii.. si dupa indelungi discutii si penalitati , imi comunica ca factura a fost efectuata.
Pt ca abonamentul era pe numele mamei sotului am schimbat si titularul la abonament si situatia este neschimbata. Ba mai mult pe acel abonament s a achitat mai mult si banii nu au fost returnati.
Deja ne am saturat ca in fiecare luna sa o luam de la capat cu aceasi poveste ...... ne gandim sa renuntam la serviciile orange fix ...........
la 24-11-2025 12:42 PM
Plata se poate face și fără autentificare accesând linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online
Din păcate, unele metode de plată necesita confirmare platii. Detalii aici.
24-11-2025 12:19 PM - editat 24-11-2025 12:19 PM
Buna ziua!
Ați încercat să efectuați plata facturii din contul My Orange?
Prin aceaste metodă, plata nu necesită confirmare suplimentară și se actualizează rapid în sistem.
la 24-11-2025 12:36 PM
In seara in care am achitat, contul My Orange nu functiona.....
la 24-11-2025 12:42 PM
Plata se poate face și fără autentificare accesând linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online
Din păcate, unele metode de plată necesita confirmare platii. Detalii aici.
la 24-11-2025 01:16 PM
cate confirmari trebuie sa trimitem, unii urla cand trebuie sa prezinte acte la ghisee la vreo instituiție publica si aici trebuie sa tot confirmam platile ..... chiar asa, cand fac plata mentioenz codul de abonat si numele abonatului, cate confirmari mai am nevoie, chiar sunt analfabeti angajatii Orange ......scuze limbajul insa pierd vremea sa confirm incapacitatea lor ....
la 24-11-2025 12:28 PM
Salutare!
Poți plăti din My Orange sau de la un magazin Orange și nu mai este nevoie să te stresezi deloc, pentru că se rezolvă instant.
la 24-11-2025 12:38 PM
In seara in care am achitat, My Orange nu functiona, am achitat prin transfer bancar ... si inca plata nu este recunoscuta ....... de obicei plata stinge sume din alt cont si pe alt nume ..... si nu este normal..... ceea ce se intampla..... din iunie tot asa o tinem.. probabil vom renunta la contract probabil nu au nevoie de clienti
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor