anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

plata efectuata neinregistrata de orange

Vanina
Junior

Buna !

Din luna iunie  achit  factura la orange si de fiecare data  nu recunoaste plata, trebuie  sa trimit de 2 sau 3 ori  confirmarea  platii.. si dupa  indelungi discutii si penalitati , imi comunica  ca  factura a fost  efectuata.

Pt  ca abonamentul era pe numele mamei sotului am  schimbat si titularul  la abonament si  situatia  este neschimbata. Ba mai mult  pe acel abonament s a achitat   mai mult si  banii  nu au  fost returnati.

Deja ne am saturat ca in fiecare luna sa o luam de la capat cu aceasi poveste ...... ne gandim sa renuntam la serviciile orange  fix ........... 

1 Soluţie acceptată‚

Plata se poate face și fără autentificare accesând linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online 

Din păcate, unele metode de plată necesita confirmare platii. Detalii aici.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Buna ziua!

Ați încercat să efectuați plata facturii din contul My Orange?
Prin aceaste metodă, plata nu necesită confirmare suplimentară și se actualizează rapid în sistem.

In seara  in care am achitat,  contul My Orange nu functiona.....

Plata se poate face și fără autentificare accesând linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/myaccount/plata-factura-online 

Din păcate, unele metode de plată necesita confirmare platii. Detalii aici.

cate confirmari trebuie sa trimitem,  unii urla cand trebuie sa prezinte acte  la ghisee la  vreo instituiție publica si aici  trebuie sa  tot  confirmam  platile ..... chiar asa,   cand  fac plata mentioenz codul de abonat si numele abonatului, cate confirmari mai am nevoie, chiar sunt analfabeti  angajatii Orange ......scuze  limbajul insa  pierd   vremea  sa confirm incapacitatea  lor ....

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți plăti din My Orange sau de la un magazin Orange și nu mai este nevoie să te stresezi deloc, pentru că se rezolvă instant.

In seara in care am achitat,   My Orange nu functiona,  am achitat  prin transfer  bancar ... si inca plata nu este recunoscuta ....... de obicei plata  stinge  sume din alt cont si  pe alt nume ..... si nu este normal..... ceea ce se intampla..... din iunie tot  asa o tinem.. probabil  vom renunta la contract  probabil nu au nevoie de clienti