anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Returnare sold negativ

danyford
Junior

Bună ziua . Am facut cerere  de returnare sold negativ . Mi sa cerut dovezi de efectuare plati . Am furnizat toate datele cerute și nu primesc nici un răspuns.  Nici ca da nici ca nu . Cum  îmi recomandați sa procedez mai departe ? Mulțumesc 

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Sesizare din secțiunea 

Salutare!

Sesizare din secțiunea Contact . Dacă ai făcut deja acest lucru, mai insistă.

Baftă!

Am încercat toate modalitățile.  Răspuns.. este în verificare 

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Trebuie să primești un răspuns clar, mai așteaptă.

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Termenul de procesare al unei astfel de solicitări este de până la 30.de zile lucrătoare.

Daca ai primit raspuns că solicitarea se afla in verificare ar trebui sa mai aștepți puțin.

Cât timp a trecut de la solicitare?

De la.prima peste 30 zile .. de la trimiterea actelor cerute undeva la 2 săptămâni 

Mai așteaptă puțin și apoi le mai trimiți o sesizare prin formularul de contact (specifici că ai furnizat toate documentele și soliciți ferm un termen estimativ de rezolvare, având în vedere timpul trecut) sau îi contactezi telefonic pentru a escalada situația.

DanielaH
Moderator

@danyford, dacă ai făcut deja o sesizare la noi înseamnă că situația ta este în atenția colegilor noștri spre verificare și rezolvare. Nu mai este necesară o altă sesizare.

Ne poți oferi numărul sesizarii să întrebăm și noi colegii care este statusul? Mulțumim.