anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Jocuri Orange - cum opresc costurile?

Alex24
Începător
Buna! De curand am primit un mesaj cum ca am platit 1euro pt jocuri orange.
Am verificat aplicatia orange games si nu mi apare niciun abonament pe care sa il dezactivez.
Cum as putea sa procedez in aceasta situatie pt a opri costurile generate de jocuri? Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator
@Alex24, bun venit în Comunitate! Avem aici un topic despre pașii care trebuie urmați pentru abonarea/ dezabonarea de la Orange Games https://comunitate.orange.ro/questions/2438786-orange-games-cum-ma-abonez-si-dezabonez. Sper să-ți fie de ajutor. Să ne spui dacă ai reușit.
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Andrei80
Începător

2026 si cam aceeasi problema. Doar ca nu e de la Orange games, ci alte 3 site-uri(hoti) care iau bani pentru servicii de care nu are nimeni nevoie. Vreo reclama de la vreo aplicatie(probabil) a dus la alta aplicatie malitioasa, care a fost instalata si a cerut si primit acces la SMS si a trimis mesaje la alti hoti. Clickurile si ok-urile date fara atentie sunt baza acestei tepe. Taica-meu a platit vreo 3 abonamente din astea pana sa aflu eu si sa descurcam situatia.