la 23-08-2025 09:48 PM - editat ultima oară la 01-09-2025 03:36 PM de DanielaH
la 23-08-2025 10:09 PM
Georgi, bun venit in Comunitate!!!
Daca ai inclusi in abonament doar 10 GB pe luna, traficul se termina rapid doar actualizand cateva aplicatii si stand pe YouTube, TikTok. Streamingul video consuma mult internet.
Totusi extracostul mi se pare f mare in cateva zile si se poate explica daca ai intrat o zona de granita cu tari nonUE, cum ar fi Serbia, Ucraina, Moldova si aveai deschis netul in roaming pt toate tarile. Sau ai stat pe net mai mult decat crezi. 1 GB national costa cca 4 euro, ar insemna ca ai mai consumat in plus cca 25 de GB. Trebuie vazut ce iti apare in Cronos.
Daca abonamentul l-ai facut online sau telefonic, ai dreptul sa-l reziliezi in 14 zile. Ai modalitati de contact aici: https://www.orange.ro/contact/
la 23-08-2025 10:26 PM
@GeorgiMGA: Bun găsit în Comunitatea Orange. Dacă doar luna aceasta ai făcut abonamentul, adică activat doar de câteva zile, atunci volumul de resurse aferent august este destul de redus, mai ales la valoarea abonamentului menționat. Cel mai sigur ar fi să verifici în MyOrange sau apel la 415 și să vezi ce resurse ai avut și ce consum ai efectuat. Ulterior poți trage anumite concluzii despre cauzele costului respectiv. Sigur costul respectiv provine din ”Trafic net”? Poți verifica în MyOrange detalierea consumului.
Te așteptăm cu vești bune. Pe curând.
24-08-2025 06:31 AM - editat 24-08-2025 06:32 AM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situația ta, dar trebuia activat cost control la el, că altfel, tot ce depășește de 10 GB net, va fi taxat groaznic de mult. Ori ceri cost control, adică după terminarea celor 10 GB să îți limiteze viteza ( devine aproape inutilizabil, adică poți face doar browsing, nu video), ori treci la un abonament cu mai mult net sau chiar nelimitat.
Baftă!
la 24-08-2025 06:32 AM
Salut!
În secțiunea „Consum” din aplicația My Orange poți verifica detaliat eventualele costuri suplimentare. Verifica daca costurile provin din depășirea consumului de date mobile incluse in abonament sau este vorba despre alte consumuri.
Din păcate, abonamentul Fun 6 (chiar și cu reducerea de 50%) include doar 10 GB de internet. După ce traficul este consumat, se aplică tariful standard de 1,02 € pentru fiecare 250 MB de internet național.
Dacă dorești, poți contacta Serviciul Clienți prin chat sau telefonic pentru a renunța la contract, menționând dreptul de retragere în 14 zile (valabil dacă abonamentul a fost încheiat la distanță) fara penalitati.
Ca alternativă, ai putea opta pentru Yoxo (19 lei) cu internet nelimitat și fără posibilitatea de a genera costuri suplimentare fără acordul tău. Dacă preferi abonamentele Orange clasice, cea mai buna opțiune rămâne Orange Smart, la 5 € incluzând net nelimitat.
25-08-2025 03:01 PM - editat 25-08-2025 03:02 PM
Bună, @GeorgiMGA și bine ai venit în Comunitatea Orange!
Dorim să verificăm situația descrisă de tine, este posibil să ne trimiți prin mesaj privat numărul de telefon în cauză?
Mulțumim și te așteptăm cu detalii.
O zi frumoasă!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor