anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Abonament fun 3 euro - cost 100 euro in 9 zile?

GeorgiMGA
Începător
  • Buna, pe data de 14 luna asta mi-am facut abonament la orange, opriunea fun 3 euro, dar când am întrat in aplicație am văzut ca am făcut cost de 90 si ceva de euro, deși eu abia ma uit pe yt tik tok sau dinastea, ce ma mai joc câteva jocuri, e normal asa ceva sa se faca in 9 zile aproape 100 de euro? Știți cumva cum pot lua legătura cu ei sa opresc abonamentul ? Fiindcă asa ceva mi se pare bataie de joc
5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Georgi, bun venit in Comunitate!!!

Daca ai inclusi in abonament doar 10 GB pe luna, traficul se termina rapid doar  actualizand cateva aplicatii si stand pe YouTube, TikTok. Streamingul video consuma mult internet.

Totusi extracostul mi se pare f mare in cateva zile si se poate explica daca ai intrat o zona de granita cu tari nonUE, cum ar fi Serbia, Ucraina, Moldova si aveai deschis netul in roaming pt toate tarile. Sau ai stat pe net mai mult decat crezi.  1 GB national costa cca 4 euro, ar insemna ca ai mai consumat in plus cca 25 de GB. Trebuie vazut ce iti apare in Cronos.

Daca abonamentul l-ai facut online sau telefonic, ai dreptul sa-l reziliezi in 14 zile. Ai modalitati de contact aici: https://www.orange.ro/contact/

FLo1
#StarMember

@GeorgiMGA: Bun găsit în Comunitatea Orange. Dacă doar luna aceasta ai făcut abonamentul, adică activat doar de câteva zile, atunci volumul de resurse aferent august este destul de redus, mai ales la valoarea abonamentului menționat. Cel mai sigur ar fi să verifici în MyOrange sau apel la 415 și să vezi ce resurse ai avut și ce consum ai efectuat. Ulterior poți trage anumite concluzii despre cauzele costului respectiv. Sigur costul respectiv provine din ”Trafic net”? Poți verifica în MyOrange detalierea consumului. 

Te așteptăm cu vești bune. Pe curând. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îmi pare rău pentru situația ta, dar  trebuia activat cost control la el, că altfel, tot ce depășește de 10 GB net, va fi taxat groaznic de mult. Ori ceri cost control, adică după terminarea celor 10 GB să îți limiteze viteza ( devine aproape inutilizabil, adică poți face doar browsing, nu video), ori treci la un abonament cu mai mult net sau chiar nelimitat.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salut!

În secțiunea „Consum” din aplicația My Orange poți verifica detaliat eventualele costuri suplimentare. Verifica daca costurile provin din depășirea consumului de date mobile incluse in abonament sau este vorba despre alte consumuri.

Din păcate, abonamentul Fun 6 (chiar și cu reducerea de 50%) include doar 10 GB de internet. După ce traficul este consumat, se aplică tariful standard de 1,02 € pentru fiecare 250 MB de internet național.

Dacă dorești, poți contacta Serviciul Clienți prin chat sau telefonic pentru a renunța la contract, menționând dreptul de retragere în 14 zile (valabil dacă abonamentul a fost încheiat la distanță) fara penalitati.

Ca alternativă, ai putea opta pentru Yoxo (19 lei) cu internet nelimitat și fără posibilitatea de a genera costuri suplimentare fără acordul tău. Dacă preferi abonamentele Orange clasice, cea mai buna opțiune rămâne Orange Smart, la 5 € incluzând net nelimitat.

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Bună, @GeorgiMGA și bine ai venit în Comunitatea Orange!

Dorim să verificăm situația descrisă de tine, este posibil să ne trimiți prin mesaj privat numărul de telefon în cauză?

Mulțumim și te așteptăm cu detalii.

O zi frumoasă!