la 01-07-2025 11:52 AM
Buna ziua,
1. Am renuntat la serviciul de telefonie fixa din 16 Aprilie 2025 dar se factureaza in continuare. De ce? Precizez ca in prezent la locatie mai exista doar servicii de TV cablu si Internet.
2. Pare sa fie absolut imposibil sa se discute cu un operator uman Orange daca se apeleaza din alta retea. Am incercat sa rezolv problema cu asistentul virtual, insa acesta ma trimite tot la operator care... nu poate fi contactat.
Customer service de calitate maxima! 😖
la 02-07-2025 11:41 AM
Revin cu detalii. Am fost astazi la Orange si intr-adevar, aveau cererea mea de reziliere din 15.04.2025 inclusiv cu acte doveditoare si nr de inregistrare. Cineva, undeva nu si-a facut treaba si nu a procesat-o, in schimb se factura serviciul la greu. Asta n-au uitat!
Am depus astazi o alta cerere si am solicitat si compensarea banilor platiti cu urmatoarele facturi. Daca nu se rezolva rapid ma duc din nou peste ei cu reclamatie inclusiv la OPC.
Domnisoara de la Orange Shop a fost foarte amabila, insa de ce a trebuit sa fac eu un drum pentru ceva ce solicitasem inca din luna Aprilie? Din categoria "intrebari fara raspuns"...
PS: sper totusi ca cineva de la Orange Customer Service (oare au asa ceva?) citeste si ce se scrie pe forum si poate ia si vreo masura ca pe viitor sa nu mai fie astfel de situatii
01-07-2025 01:24 PM - editat 01-07-2025 01:25 PM
Salutare!
Cam ciudat, trebuia să se închidă. Ai un număr de înregistrare la acea solicitare? Dacă da, încearcă să depui o altă sesizare cu numărul respectiv al cererii din Chat djingo , iar când spune că nu înțelege scrii ,,transfer operator". De asemenea, poți să le scrii din aplicația My Orange- Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi alegi tot transfer operator. Dacă nu ai aplicația instalată, le poți scrie din My Orange, varianta web. Când intri acolo, în dreapta îți apare o ,,chestie galbenă " (cel puțin așa este la mine) și care se cheamă Chatbot Djingo, pe care o accesezi și spui ce te interesează.
Sper să reușești!
la 01-07-2025 01:29 PM
Salutare!
Ce intelegi prin faptul ca ai renuntat la serviciul de telefonie fixa? Ai cerut inchiderea serviciului sau ai scos telefonul din priza? Intreb pentru ca tot aud in jurul meu expresii de genul si numai notificare catre furnizor de reziliere serviciu nu trimit.
In contract, termenul de reziliere stiu ca este de 30 de zile si conditionat de emiterea urmatoarei facturi. Daca ai cerut rezilierea pe 16.04 si factura se emite pe 20.04, cred ca va mai trebui sa aspteti pana la urmatoarea factura.
la 01-07-2025 01:58 PM
Va multumesc pentru raspunsuri.
"Ai cerut inchiderea serviciului sau ai scos telefonul din priza?"
Sa inteleg ca unii asa fac? Dosr scot aparatul din priza si gata...? In fine, nu e cazul meu.
Vechiul contract era pe numele mamei mele care din nefericire a decedat in prima parte a anului. Am notificat operatorul, am trimis inclusiv certificatul de deces si am incheiat noul contract doar cu TV cablu si Internet pe numele meu la aceeasi locatie.
Cam asta este povestea pe scurt. Cred totusi ca imi voi face timp maine pentru un drum la Orange sa discut direct cu ei.
Inca o data, va multumesc pt amabilitate si va doresc o zi buna.
la 01-07-2025 02:16 PM
O sa fi uimit, dar sunt... De asta am si intrebat, sa fiu sigur ca nu e cazul (stiu, intrebarea e ciudata...).
In contract ar fi trebuit sa apara seriviciile (net, tv, telefon fix, telefon mobil, etc). Contractele se inchid total in caz de deces (vorbesc din experienta proprie: am incercat sa "salvez" un abonament cu vechime de peste 30 de ani si nu s-a putut. Doar abonament nou).
Verifica sa vezi ce scrie la tine in contract. De asemenea, verifica sa vezi pe ce nume este factura cu telefonul fix si ce scrie exact. Poate este o chirie pe aparat (desi nu ar mai trebui sa apara intrucat clientul nu mai ... exista), nu pe serviciu telefonic.
PS: poti vorbi cu tu. Toti suntem egali de anonimi intre noi (si sunt unul care nu tine la formalitatile astea de politete, in special cand nu e cazul).
la 01-07-2025 03:42 PM
Buna. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Cel mai bine mergi într-un shop Orange ca să verifice cauza pentru care ai fost facturat in continuare deși tu ai trimis actele doveditoare decesului titularului. In cazul in care tu ai platit facturile primite în continuare la telefonia fixă, să-ti restituie și suma respectivă.
la 02-07-2025 11:41 AM
Revin cu detalii. Am fost astazi la Orange si intr-adevar, aveau cererea mea de reziliere din 15.04.2025 inclusiv cu acte doveditoare si nr de inregistrare. Cineva, undeva nu si-a facut treaba si nu a procesat-o, in schimb se factura serviciul la greu. Asta n-au uitat!
Am depus astazi o alta cerere si am solicitat si compensarea banilor platiti cu urmatoarele facturi. Daca nu se rezolva rapid ma duc din nou peste ei cu reclamatie inclusiv la OPC.
Domnisoara de la Orange Shop a fost foarte amabila, insa de ce a trebuit sa fac eu un drum pentru ceva ce solicitasem inca din luna Aprilie? Din categoria "intrebari fara raspuns"...
PS: sper totusi ca cineva de la Orange Customer Service (oare au asa ceva?) citeste si ce se scrie pe forum si poate ia si vreo masura ca pe viitor sa nu mai fie astfel de situatii
la 02-07-2025 11:53 AM
@JCD, îmi pare rău pentru situația ta și îți mulțumim că ai împărtășit-o cu noi, aici în Comunitate.
Sper să se rezolve cât mai curând și te așteptăm să revii cu vești bune.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor