anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura Internet si TV emisa fara optiunea de detalii, lipsa factura consolidata

Elena_V
Junior entuziast

Buna !

Va rog ajutor cum pot sa vizualizez factura detaliata/consolidata cu perioada exacta facturata (de la...pana la).

Am primit factura electronica fara partea de 'Factura consolidata' (unde sunt detaliate separat toate serviciile fixe TV+Internet cu sectiunea de diverse, reduceri etc.) .

Mentionez ca :

--> optiunea/anexa cu detalii nu este disponibila/vizibila nici in contul online si nici in My Orange app

--> s-a emis doar un document cu titlu 'Factura Internet si TV', unde nu este mentionat deloc perioada facturata si nici informatii despre fiecare linie de serviciu fix ;

--> singurul documentul disponibil online , are doar 2 pagini (o pagina cu suma de achitat+scadenta si o pagina cu modalitati de plata).

Multumesc 🙂

3 Răspunsuri 3

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cand s-a emis factura? Stiu ca detalierea este disponibila la o zi-doua de la emitere in aplicatie.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

_Maria_
Junior

Hei!

Factura a fost emisa azi.

Intrebarea mea vine in ideea in care acum e prima data cand factura e emisa fara ca optiunea de detalii/factura consolidata sa nu fie vizibila instant.

Mersi fain de raspuns. O sa verific statusul in urmatoarele 2-3 zile.

Recomandarea mea ar fi sa astepti pana vineri si, daca nu apare factura detaliata, revino in comunitate. Stiu ca mie cam in doua zile imi apareau detalierile.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.