la 28-01-2026 03:25 PM
Buna !
Va rog ajutor cum pot sa vizualizez factura detaliata/consolidata cu perioada exacta facturata (de la...pana la).
Am primit factura electronica fara partea de 'Factura consolidata' (unde sunt detaliate separat toate serviciile fixe TV+Internet cu sectiunea de diverse, reduceri etc.) .
Mentionez ca :
--> optiunea/anexa cu detalii nu este disponibila/vizibila nici in contul online si nici in My Orange app
--> s-a emis doar un document cu titlu 'Factura Internet si TV', unde nu este mentionat deloc perioada facturata si nici informatii despre fiecare linie de serviciu fix ;
--> singurul documentul disponibil online , are doar 2 pagini (o pagina cu suma de achitat+scadenta si o pagina cu modalitati de plata).
Multumesc 🙂
la 28-01-2026 03:27 PM
Salutare!
Cand s-a emis factura? Stiu ca detalierea este disponibila la o zi-doua de la emitere in aplicatie.
la 28-01-2026 03:34 PM
Hei!
Factura a fost emisa azi.
Intrebarea mea vine in ideea in care acum e prima data cand factura e emisa fara ca optiunea de detalii/factura consolidata sa nu fie vizibila instant.
Mersi fain de raspuns. O sa verific statusul in urmatoarele 2-3 zile.
la 28-01-2026 03:37 PM
Recomandarea mea ar fi sa astepti pana vineri si, daca nu apare factura detaliata, revino in comunitate. Stiu ca mie cam in doua zile imi apareau detalierile.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor