la 09-08-2025 12:12 PM - editat ultima oară la 11-08-2025 11:04 AM de DanielaH
Buna, am plătit la ghiseu ieri, suma de 74 lei la Orange. Si astăzi m-am uitat in aplicatie si apărea tot ca plata neefectuata, insa pana acum se actualiza in aplicatie aproape imediat, in 5-10 minute cel mult. Este normal, ați pățit si voi la fel?
Am platit doar cu cardul pana acum, se actualizează mai greu daca e plata cash?
la 09-08-2025 07:14 PM
Salutare!
Dacă ai dubii privind plata, mergi în magazin și cere o copie a plății. Dacă nu se oferă pe loc, fă o cerere scrisă cu data și ora pentru verificare (atât pe aparatura fiscală, cât și pentru înregistrarea video a prezenței tale în magazin).
la 10-08-2025 01:45 PM
Asta în cazul în care se dovedește faptul ca a făcut plata și nu a cerut bonul fiscal. Deci amenda va fi și la client.
Zic să așteptăm finalul și apoi să recomandăm alți pași.
la 10-08-2025 03:44 PM
Eu zic sa nu mai sperii clienții. Știm cu toții pe cine susții.
la 10-08-2025 04:53 PM
Nu sperii pe nimeni. Cred ca fiecare ar trebui să urmeaze pașii pe care ii consideră corecți și, dacă are nevoie de mai multe informații, poate pune întrebări.
Și dacă crezi că susțin pe Orange, greșești.
Și o întrebare în afara subiectului: dacă eu, Pololică, traversez neregulamentar o stradă, oare nu risc amendă? Doar întreb... pentru un prieten. Decizie finală nu este la mine, evident. Sper să se rezolve în favoarea clientului (să apară plata în sistem) și să fie doar o întârziere în platformă.
Unde-i lege, nu-i tocmeală zice o vorbă din bătrâni.
la 09-08-2025 07:14 PM
Salutare!
Dacă ai dubii privind plata, mergi în magazin și cere o copie a plății. Dacă nu se oferă pe loc, fă o cerere scrisă cu data și ora pentru verificare (atât pe aparatura fiscală, cât și pentru înregistrarea video a prezenței tale în magazin).
la 09-08-2025 07:25 PM
Mi s-a spus sa aștept pana luni-marti ca sa poata identifica problema, dar daca nu apare ca si plata efectuata pana atunci, voi face asa.
Multumesc mult!.
la 11-08-2025 11:06 AM
@VeleaIC, s-a reactualizat plata în aplicație? Este totul în regulă?
la 11-08-2025 11:33 AM
Buna ziua, inca nu s-a actualizat.
M-au sunat de orange ( domnisoara de tura cărei i.am plătit) si mi-a spus ca plata s-a facut. Poate in decursul zilei de astăzi sau maine se actualizează, sau cel târziu miercuri.
Acum aștept sa vad.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor