anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am plătit factura prin telefon și la două zile am primit mesaj că suma de 174,51 lei va fi retrimis

user_16359866
Junior

Am plătit online suma de 174,51 lei (c/v factură curentă ) și după 2 zile am primit de la ORANGE un mesaj prin care sunt anunțat că respectiva sumă îmi va fi restituită în aproximativ 3 zile lucrătoare ,fără nici-o altă explicație . Au trecut 6 zile lucrătoare și banii încă nu au ajuns, iar la apelul făcut în 6 iulie mi se transmite că banii au fost expediați în 31 iulie 2925 dar BRD . prin extrasul de cont din 04 iulie 2025 nu confirmă acest fapt. iar azi 08 iulie 2025 . aplicația de pe telefon My BRD, de asemenea nu confirmă intrarea banilor respectivi . Există o explicație din partea cuiva ? Aștept și mulțumesc anticipat

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

În 6 zile ar fi cam trebuit să se fi procesat plata, dacă ai plătit din My Orange!

Posibil să fie undeva o eroare!

Mesaj de confirmare a plății pe email ai primit?

Sau ai plătit prin aplicația You BRD?

Dacă da, poți întreba la ei, la Serviciul clienți BRD,  la numărul de telefon *22622, urmând pașii robotului, parcă ramura 3, legat de aplicații, după ce treci de partea cu alegerea limbii de comunicare.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember

Salut @user_16359866. Odată ce ai ordinul de plată confirmat pentru restituirea sumei, rămâne doar să afli de la banca unde ai contul (înțeleg că BRD) când de ce nu s-a încasat încă și ce anume întârzie/împiedică încasarea sumei.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

MihaiC99
Campion certificat

Posibil sa fie niste întârzieri de procesare și de luni suma sa fie transferată.

Pentru a vedea exact ce se întâmplă va trebui sa contactezi atât Orange  cât și BRD pentru a obține informațiile necesare.

Suna prima data la Orange explica faptul a că suma nu a fost restituita și cere o dovada a tranzacției de returnare a banilor (ordin de plata) urmând să suni la BRD pentru a putea verifica informațiile.

DanielaH
Moderator

@user_16359866, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

kisjoska
Junior entuziast

Ceva nu bate cu datele calendaristice. Si nici cu ordinea lor cum le-ai scris.