anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am plătit factura prin telefon și la două zile am primit mesaj că suma de 174,51 lei va fi retrimis

user_16359866
Junior

Am plătit online suma de 174,51 lei (c/v factură curentă ) și după 2 zile am primit de la ORANGE un mesaj prin care sunt anunțat că respectiva sumă îmi va fi restituită în aproximativ 3 zile lucrătoare ,fără nici-o altă explicație . Au trecut 6 zile lucrătoare și banii încă nu au ajuns, iar la apelul făcut în 6 iulie mi se transmite că banii au fost expediați în 31 iulie 2925 dar BRD . prin extrasul de cont din 04 iulie 2025 nu confirmă acest fapt. iar azi 08 iulie 2025 . aplicația de pe telefon My BRD, de asemenea nu confirmă intrarea banilor respectivi . Există o explicație din partea cuiva ? Aștept și mulțumesc anticipat

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

În 6 zile ar fi cam trebuit să se fi procesat plata, dacă ai plătit din My Orange!

Posibil să fie undeva o eroare!

Mesaj de confirmare a plății pe email ai primit?

Sau ai plătit prin aplicația You BRD?

Dacă da, poți întreba la ei, la Serviciul clienți BRD,  la numărul de telefon *22622, urmând pașii robotului, parcă ramura 3, legat de aplicații, după ce treci de partea cu alegerea limbii de comunicare.

Baftă!

FLo1
#StarMember

Salut @user_16359866. Odată ce ai ordinul de plată confirmat pentru restituirea sumei, rămâne doar să afli de la banca unde ai contul (înțeleg că BRD) când de ce nu s-a încasat încă și ce anume întârzie/împiedică încasarea sumei.

MihaiC99
Campion

Posibil sa fie niste întârzieri de procesare și de luni suma sa fie transferată.

Pentru a vedea exact ce se întâmplă va trebui sa contactezi atât Orange  cât și BRD pentru a obține informațiile necesare.

Suna prima data la Orange explica faptul a că suma nu a fost restituita și cere o dovada a tranzacției de returnare a banilor (ordin de plata) urmând să suni la BRD pentru a putea verifica informațiile.

DanielaH
Moderator

@user_16359866, s-a rezolvat situația?

kisjoska
Junior entuziast

Ceva nu bate cu datele calendaristice. Si nici cu ordinea lor cum le-ai scris.