anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number Share Galaxy Watch Ultra

Lorandd10
Junior entuziast

Buna,

Doresc sa activez number share pe un Galaxy Watch Ultra impreuna cu  S24 Ultra.

Din cate vad nu e pe lista dispozitivelor compatibile. Dar cred ca lista respectiva nu este actualizata, lipsesc dispozitivele lansate in 2024. Apple watch 10, Samsung galaxy 7 sau Watch Ultra. Care sunt la vanzare pe platforma Orange.

Erroare pe care o primesc cand incerc sa fac number share: "Autentifica-te cu alt cont " " Contul introdus nu administreaza numaru tau si nu poti face modificari. Te rugam sa te autentifici cu un alt cont. "

Sunt admin, am verificat, iar numarul de telefon e asociat cu contul.

Context, am facut un abonament nou " Smart Plus " prin portare. Am avut numar temporar provizoriu. De 2 zile

sunt pe numarul permanent ( cel portat).

1 Soluţie acceptată‚

Buna,

Am reusit aseara sa activez optiunea de number share . Au facut cei de la orange modificari? 

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Buna,

Incerca cu departamentul tehnic, suna la 300 ( din reteaua orange)

Aceeasi problema o am si eu cu acelasi cod la acelasi model de ceas cu un Xiaomi 12T

Ne dai, te rog, mai multe detalii? Ce eroare primești? Ai ultima versiune se soft instalată? Numărul tău este configurat ca SIM principal în telefon?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Eroarea este 3010 și am încercat mai multe variante,reset,restart,mers la un Orange,unde mi-a fost activat din nou stare number. Menționez că telefonul personal este un Xiaomi 12T și am avut activat shere number și pe un ceas Xiaomi unde totul a mers fara probleme. Ce am citit pe forum este că asocierea ceasului se poate face de pe un telefon Samsung același brand ca ceasul Samsung Galaxy Ultra și nu mi se pare normal.