anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu pot efectua apeluri de pe un smartwach watch 7?

Dan75
Junior

Buna ziua, știe cineva de ce nu pot efectua apeluri de pe un smartwach galaxy 7 chiar daca am activ serviciul number share?

12 Răspunsuri 12

Vio73
#StarMember

Salutare!

Consultă cu atenție tot ce te interesează de aici .

Sper să te ajute!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Dan75,

Primești vreo eroare sau mesaj de atenționare când încerci sa faci un apel de pe smartwatch-ul tău?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Absolut niciun mesaj....nu se apelează deloc..poate nu am pus eu întrebarea corectă, sper sa fiu cât mai explicit: dețin un  telefon dual sim si un  smartwatch galaxy 7 care suporta esim,numărul principal este la un alt operator(cartela sim fizic),pe abonamentul de la orange am esim-ul instalat zic eu corect,urmând pașii necesari,in aplicația orange apare ca fiind activ...conectarea dintre ceas si telefon se face prin Bluetooth intr-o anumita distanță dupa care dispare conexiunea si nu mai poți apela sau trimite mesaje..din ce știu eu,in acest caz de pe ceas ar trebui sa pot efectua apeluri de pe esim,ori eu pot face asa ceva...menționez că,pe telefon la cartela preferată pt apeluri,date si mesaje e setat cartela fizic a celuilalt operator iar pe ceas orange..ce fac greșit?....Mulțumesc  !!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Serviciul Number Share a fost activat conform pasilor din linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/servicii/number-share/ 

Mulțumesc pentru detalii! Cel mai probabil serviciul nu este activat corect pe ceasul tau, regăsești pașii aici: https://www.orange.ro/servicii/number-share/
Iți recomand sa verifici si secțiunea "Întrebări frecvente".

Daca nu te descurci cu activarea poți merge intr-un Orange SHOP, nu Orange Store, pentru a fi ajutat.
Sa ne spui daca ai reusit.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@Dan75, s-a rezolvat situația?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Salutare,încă  nu,am trimis către Orange solicitarea si aștept un răspuns 

Mulțumim pentru update! Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Pana primesti raspuns, vin cu cateva intrebari la probleme cunoscute ("known issues"):

• inteleg ca ai ceas Samsung. Configurarea initiala ai facut-o cu un telefon Samsung?
  • ai actualizarile la zi (si de Android, si de WearOS)?
  • exista vreo diferenta de versiune intre telefon si ceas care putem presupune ca ar putea fi incompatibila conectarea ceasului la telefon?

Intreb astea intrucat stiu ca toate ceasurile Samsung se configureaza doar cu un telefon Samsung si s-ar putea ca o parte din functii sa fie limitate in cazul in care folosesti ceasul cu alt brand de telefon (Honor, Motorola, Xiaomi, etc).

Ca informatie generala:

• ceasurile Apple se configureaza si se utilizeaza doar cu telefoane IPhone
  • ceasurile Samsung se configureaza doar cu telefoane Samsung
  • restul ceasurilor (Huawei, Garmin, si altele) se pot configura cu orice alt telefon de la alt producator, cu specificatia instalarii unei aplciatii specifice ceasului (pentru Huawei, cel putin, configurarea optima se face prin Huawei Health, aplicatie descarcabila de pe site-urile oficiale Huawei, indiferent de tara de localizare a site-ului Huawei).
Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Salutare, configurarea a fost făcută cu ceas samsung si telefon samsung

Ciudat, n-ar fi trebuit sa fie probleme, doar sa nu fie vreun bug sau vreun sughit temporat, ceva. Pe cei care ii stiu ca au Samsung, doar 2-3 i-am vazut cu ceasuri Samsung si nu i-am auzit sa zica ceva ca nu le functioneaza. 

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Ce este curios ca am oprit Bluetooth de pe telefon si wi-fi si Bluetooth ceas si tot nu pot apela..in schimb pot naviga pe net de pe ceas..se poate sa am doar date nu si voce