anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number share Samsung Galaxy Watch 6+

bbb
Junior

Bună ziua!

Pe scurt: Sunt interesat de portarea la Orange varianta Smart care are un preț promoțional de 4/lună, dar aș vrea și number share pentru ceas, model Samsung Galaxy Watch 6. Ar fi 2 variante: fie îl achiziționez separat ca serviciu extra (2€/lună) cost total 6€/lună, fie merg direct pe varianta Smart Plus care este 7,63€/lună ce are number share inclus, plus câteva alte beneficii față de Smart simplu.

Însă am mai văzut că Orange mai oferă o promoție posesorilor de Samsung Galaxy Watch 4 sau Watch 5, și anume gratuitate 12 luni pentru serviciul number share (oferta number share Galaxy Watch), ceea ce mi se pare super, doar că la mine (GW6) nu se aplică 😝.

Și acum întreb și eu, se pot inlude în oferta asta și modele mai noi de ceasuri, cum ar fi GW 6, 7, 8, ultra, etc.? Adică ceasuri mai din zilele noastre, pentru că, de exemplu, GW4 are mai bine de 4 ani de la lansare și nici nu se mai comercializează măcar, decât sh pe unele site-uri, deci nu prea își mai are rostul oferta pe care cineva a gândit-o la un moment dat.

Pe mine m-ar avantaja, bineînțeles, cred că și pe mulți alții, și m-aș muta în secunda 2 dacă ar include și modele mai noi de ceasuri.

Mulțumesc!

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

Salut, @bbb! Bun venit în Comunitate și mulțumim pentru topic!

Îl vom transmite mai departe colegilor noștri pentru a analiza o eventuală extindere a ofertei Number Share și pentru modelele mai noi.

Bună dimineața, mulțumesc!

Bună ziua,

Mai sunt noutăți?

Din păcate nu, dar vom reveni aici dacă vom primi informații noi.

RafaHelper
#StarMember

Salut @bbb

Asa cum este menționat in articol promoția este valabila(sau era) in aplicația Galaxy Wearable, indiferent de tipul de telefon folosit (Samsung sau non-Samsung cu Android). Poți intra singur in aplicație si vezi acolo daca oferta este disponibila pentru modelul tau. Având in vedere ca promoția este in aplicația Samsung nu ar strica sa verifici si cu ei daca mai este valabila si pentru ce modele.

Salut RafaHelper!

Mulțumesc pentru răspuns, am căutat deja în Galaxy Wearable și nu am găsit ceva de genul, poate nu am căutat eu ce / unde trebuie, însă articolul menționat specifică destul de clar: „Pentru clienții persoane fizice, ...”, deci poate de asta nici nu găsesc, pentru că încă nu sunt client Orange. Am și spus că dacă va fi disponibilă promoția și pentru modele mai noi de ceasuri (inclusiv GW6), m-aș porta la Orange și aș deveni, deci, client. Probabil că după ce voi deveni client, voi regăsi informațiile necesare în Galaxy Wearable, așa cum specifică și articolul.

Mulțumesc,

Zi faină!

@bbb  Eu cred ca oferta nu mai este disponibilă, cei mai in măsura sa iți confirme sunt cei de la Samsung având in vedere ca aplicația le aparține. Daca vrei un răspuns rapid verifica cu ei.

Eu nu mă pot pronunța momentan, dar cel care oferă promoția este Orange, în beneficiul clar al posesorilor de GW4 și 5, deci mi-e greu să cred că Samsung ar bloca în vreun fel accesul la această promoție. Acum, citind pe forum referitor la o problemă de adăugare number share pe GW4 (link), înțeleg că apărea următoare eroare: „Your service provider hasn't set up your plan yet. For help fixing this, contact your service provider.”. La mine în Galaxy Wearable am posibilitatea de configurare abonament mobil, deci presupun că nu ar fi o problemă cu aplicația Samsung.

Poate cineva care beneficiază / a beneficiat de ofertă ne spune exact ce pași a urmat, ce trebuie făcut și așa înțelege toată lumea ce și cum.

Cred că îmi răspund singur... Din video (0:57) se vede clar că la configurarea abonamentului mobil pe ceas, aplicația Galaxy Wearable redirecționează utilizatorul către aplicația MyOrange pentru autentificare și confirmare activare opțiune Number Share. Eu nefiind client Orange, nu are cum să facă asta, dar am însă posibilitatea configurării unui abonament mobil pe ceas.

Rămâne să așteptăm info din partea Orange, până la urmă nu am cerut ceva extraordinar, ci doar o actualizare la gadget-urile accesibile în zilele noastre.