anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

esim prepay livrare

aextetik
Junior

Bună,

știe cineva cât timp durează de obicei până când codul de activare pentru eSIM Prepay ajunge pe email?

11 Răspunsuri 11

LittleJoe
Junior

I have the same question

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu înțeleg de aici că ori cumperi un sim prepay online și primești cod, ori mergi în mangan fizic Orange.

Adică nu prea se poate online.

Ai și alte detalii aici .

În situația ta, doar în Shop!

Baftă!

Eu deja am cumpărat eSIM-ul online și am primit pe email confirmarea comenzii și a plății, dar încă nu am primit produsul, adică acel cod QR despre care se spune că ar trebui să-l primesc. Am făcut achiziția acum câteva ore, doar că m-am gândit că totul ar fi trebuit să se întâmple mai repede.

Îmi cer scuze, nu am înțeles eu bine. Da, trebuia primit probabil. Trebuie să iei legătura cu cei de la magazinul online mâine.

Dar le poți scrie prin email la adresa magazinonline@orange.ro, pentru a urgenta sau din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Baftă!

I tried that too) working hours 8:00 - 20:00 )

Yes, it is, unfortunately. I'm sorry!

Mulțumesc pentru informație! O să încerc cum ați spus.

Hi, Vio!

I already bought esim here https://www.orange.ro/magazin-online/orange-cartela-prepay-cu-5-euro-credit-pd-48328 a few hours ago, but haven’t received any code yet.

I’ll contact support tomorrow, just wanted to check if there are any discussions on this topic.

LittleJoe
Junior

My QR code has arrived)

MihaiC99
Campion

Salutare!

Emailul cu codul QR de activare a eSIM-ului este trimis după validarea comenzii. Poate dura de la câteva minute până la câteva ore.

DanielaH
Moderator

@aextetik, s-a rezolvat situația? S-a activat eSIM-ul?