anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim fara number sharing

Havox
Începător

Am fost la Orange sa cumpar pentru un e-sim pentru un nou ceas, domnul mi a vandut un e-sim frumos pe loc dar dupa ce l am activat nu mai pot sa il pun pe ceas deoarece imi zice ca trebuie abonament. Care e desteptul? 🙂 In afara de mine ca am crezut ca se rezolva usor.

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Salutare! Tu vrei un nr. prepay independent pentru telefon și altul pentru ceas? La serviciul prepay se oferă serviciul e-sim, însă acesta este disponibil doar telefoanelor. Dacă îți dorești e-sim și number share, acest serviciu este disponibil doar cu abonament. Tu ce îți dorești în final?

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Să nu ai servicii de la fostul Orange Romania Communications, pentru că nu este compatibil cu serviciul Number Share. 

Dă mai multe detalii despre ce abonament ai și dacă este de la Orange Romania sau fostul OROC!

Nu am nici un abonament. Toate sunt pe prepay. Vreau doar un numar separat pentru un ceas.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Serviciul Number Share este disponibil doar cu abonament, din ce înțeleg eu.

Ai detalii pe aici  și aici  . În funcție de abonament ai inclus acest serviciu sau plătești suplimentar.

Îmi pare rău, dar la prepay sau yoxo încă nu este disponibil acest serviciu!

Baftă!

E-sim fara number sharing 

Razvan
#StarMember

Salutare! Tu vrei un nr. prepay independent pentru telefon și altul pentru ceas? La serviciul prepay se oferă serviciul e-sim, însă acesta este disponibil doar telefoanelor. Dacă îți dorești e-sim și number share, acest serviciu este disponibil doar cu abonament. Tu ce îți dorești în final?

vroiam un alt nr prepay pentru ceas. deci domnul care mi l a vandut trebuie tras de ureche 🙂

Razvan
#StarMember

Am inteles,în aceasta situatie mergi sa mai cumperi un alt sim prepay din orange shop.