la 16-02-2025 01:54 PM - editat ultima oară la 17-02-2025 08:52 AM de DanielaH
Buna ziua, de ce orange România nu permite instalarea unui plan celular pe un apple watch configurat pentru un membru al familiei? Mentionez ca acelasi abonament, pe acelas ceas se poate instala planul celular, daca e configurat ceasul pentru mine, dar daca configurez ceasul pentru copil nu se mai poate. Am mai găsit o postare asemănătoare din 2021, dar pana acum nu s-a rezolvat problema, de ce Orange?
Mulțumesc
16-02-2025 04:57 PM - editat 16-02-2025 04:59 PM
Deci problema e ca in Romania nu este acest serviciu. Din cate vad, nici un provider din Romania nu e pe aceasta lista, nu doar Orange. Poate e tot o limitare din partea Apple.
la 16-02-2025 03:25 PM
mik_robus, bun venit in Comunitate!!!
Imi pare rau pt situatie, dar din cate deduc din acel mesaj, problema pare a fi la Apple. Ai intrat pe acel link?
la 16-02-2025 03:36 PM
Bună ziua, problema e de la orange. Atasez textul din linkul primit si o poza cu lista tarilor, iar România nu este ☹️
Apple Watch pentru copiii tăi îți permite să folosești iPhone-ul pentru a configura un Apple Watch pentru copiii din gospodăria ta. Ceasul poate fi folosit apoi cu propriul număr de telefon și cont. Serviciul celular al furnizorului vă permite să conectați ceasul membrului familiei dvs. la rețeaua mobilă cu propriul plan de servicii mobile, astfel încât membrul familiei să poată rămâne conectat chiar și fără iPhone-ul în apropiere. Pentru a vedea care operatori acceptă Apple Watch For Your Kids pentru modelele GPS + Cellular ale Apple Watch Series 4 sau o versiune ulterioară, consultați tabelul de mai jos.
16-02-2025 04:57 PM - editat 16-02-2025 04:59 PM
Deci problema e ca in Romania nu este acest serviciu. Din cate vad, nici un provider din Romania nu e pe aceasta lista, nu doar Orange. Poate e tot o limitare din partea Apple.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor