la 24-01-2026 12:09 PM
1) Am cumparat un apple watch cellular pentru fiica mea. Nu are nevoie de telefon, si vrea sa foloseasca doar apple watch-ul. Are nevoie de number share si in acest caz?
Nu exista esim independent? Fara number share.
2) Pot porta un esim Yoxo cumparat de cateva zile, pe abonament orange? Imi place foarte mult numarul si nu as dori sa renunt la el.
Multumesc in avans.
24-01-2026 12:14 PM - editat 24-01-2026 12:15 PM
Salut!: 1) La Orange România, Apple Watch Cellular funcționează doar prin Number Share. Nu există eSIM complet independent pentru Apple Watch; ceasul folosește același număr ca telefonul. Fără Number Share, partea celulară nu funcționează.
2) Da, poți porta numărul YOXO pe un abonament Orange standard și păstrezi numărul.Important: YOXO nu suportă Number Share, deci Apple Watch Cellular nu funcționează pe YOXO. După portare la abonament Orange, poți activa Number Share fără probleme.
la 24-01-2026 12:18 PM
ok multumesc. o intrebare mai am. Pot dezactiva acest numar pe telefon dupa setup? Vreau sa folosesc numarul doar pe apple watch.
la 24-01-2026 12:26 PM
Cu plăcere!
Poți să dezactivezi linia pe iPhone după ce ai configurat Apple Watch-ul, atâta timp cât eSIM-ul pentru Watch este activ separat. Dar nu șterge numărul complet până nu verifici că Watch-ul îl poate folosi singur, altfel riști să pierzi linia.:)
Pași de urmat, în caz că ai nevoie:
1. Configurează Apple Watch cu eSIM-ul activ separat.
2. Verifică că Watch-ul poate suna și trimite mesaje fără iPhone.
3. Dezactivează linia pe iPhone (nu șterge complet numărul).
la 24-01-2026 09:46 PM
o ultima intrebare: dupa ce se activeaza sim-ul pentru watch, il pot folosi 100% fara iphone (pentru convorbiri, sms, internet)? Sau exista restrictii? Am fost astazi la Orange si mi s-a zis ca ar trebui sa am si un iphone activ ca sa mearga si apple watchul. Chiar daca iphoneul nu este la mine.
Eu am iphone dar apple watchul este pt fiica mea care nu are telefon. Dupa setup nu as dori sa folosesc numarul ei pe telefonul meu.
24-01-2026 07:15 PM - editat 24-01-2026 07:15 PM
Salut @Champ_
Funcționalitatea "Apple Watch pentru copiii dvs." este disponibilă numai in anumite țări sau regiuni. Romania nu se afla pe lista.
Totuși poți folosi Number Share de la Orange daca alegi sa migrezi numărul la abonament de la YOXO la Orange. In viitor serviciul Number Share va fi disponibil si la YOXO.
la 24-01-2026 09:47 PM
dupa ce se activeaza sim-ul pentru watch, il pot folosi 100% fara iphone (pentru convorbiri, sms, internet)? Sau exista restrictii? Am fost astazi la Orange si mi s-a zis ca ar trebui sa am si un iphone activ ca sa mearga si apple watchul. Chiar daca iphoneul nu este la mine.
Eu am iphone dar apple watchul este pt fiica mea care nu are telefon. Dupa setup nu as dori sa folosesc numarul ei pe telefonul meu.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor