anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Number share huawei watch 5 probleme la activare

Emil_M
Începător

Am încercat timp de o saptamana să activez number share pe un smartwatch huawei watch 5 fara să reușesc. Acum am lăsat-o baltă.  Două vizite la Orange store, fiecare de cel putin 1 oră, personalul amabil, priceput, dar degeaba. Cu sim fizic, cu esim, din aplicatia Huawei Health la activare îmi cere doar un cod QR, nu am posibilitatea de a adauga un cont cu parola online. Pe site la Orange scrie ca pentru ceas huawei watch 5 este necesar un cod QR, la Huawei metodologia de activare number share scrie că trebuie sa apară 2 variante la activare, cu cont online si cu cod QR. Exact pe dos in practică. Vorbit cate o ora cu serv clienti Huawei si Orange, nimeni nu stie cine este de vina. Bine înteles ca am respectat toti pasii, am resetat ceasul, am avut doar o cartela orange in telefon ( default), conexiune wifi si bluetooth, baterie peste 20%, facut toate actualizarile posibile. Poate a găsit cineva o rezolvare.

1 Soluţie acceptată‚

Salut, 
In prezent, serviciul Number Share este compatibil doar cu modelele Huawei Watch 3, Watch 3 PRO, Watch 4 si Watch 4 PRO. Din pacate, Huawei Watch 5 nu este inca suportat pentru aceasta functie.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai încercat și la un Orange Shop?

Emil_M
Începător

Da, sigur, am mentionat gresit cred, orange shop, nu orange store. Telefonul este Honor V3, cu android, am mai vazut pe emag ca a reusit cineva , dar cu iphone.

Probabil e mai greu de configurat sau cine știe!

Salut, 
In prezent, serviciul Number Share este compatibil doar cu modelele Huawei Watch 3, Watch 3 PRO, Watch 4 si Watch 4 PRO. Din pacate, Huawei Watch 5 nu este inca suportat pentru aceasta functie.

Salutare! 

Ai instalat HMS (Huawei Mobile Services)? S-ar putea ca de aici sa fie problema, deși Huawei Health ar fi trebuit sa îți zică de HMS ca ar trebui instalat.