la 26-09-2024 05:05 PM
Nu pot activa mobile service pentru Apple Watch 10
"Imi pare rau nu esti eligibil pentru activarea acestui serviciu. Pentru a fi eligibil trebuie sa ai un abonament pe pesoana fizica activ pe dispozitivul tau". Eu am abonament pe firma pentru ca folosesc telefonul si ceasul in interes de servici. Mi se pare ireal ca Orange sa nu ma lase sa folosesc aceasta functie pe firma. A mai intampinat cineva problema asta?
la 27-09-2024 03:13 PM
Salut, @Marianmmm!
Serviciul Number Share este acum disponibil și pentru clientii persoane juridice ai Orange Romania, iar activarea poate fi realizată prin interediul persoanei dedicate contului tau.
Așadar, recomandarea noastră este să iei legătura cu colega/ colegul nostru care se ocupă de firma ta.
Să ne spui, te rog, dacă ai rezolvat. Mulțumim.
26-09-2024 05:57 PM - editat 26-09-2024 05:59 PM
Salut @Marianmmm. Conform condițiilor de aici pentru utilizarea ”Number Share” cu un număr de Orange România, nu ar fi resticții pentru persoane juridice. Însă posibil să nu fie îndeplinite condițiile privind abonamentul utilizat sau plata opțiunii (în cazul în care nu este asigurată implicit), respectiv a nu omite faptul că activarea nu se poate face decât în OrangeShop.
26-09-2024 06:00 PM - editat 26-09-2024 06:32 PM
Salutare!
Nu ai o persoană care se ocupă de contul tău pe persoană juridică?
Dacă ai, apelează cu încredere!
Din păcate, mai sunt topicuri unde se vaită lumea:
https://comunitate.orange.ro/t5/esim-si-number-share/activare-date-celulare-apple-watch-8-persoana-j...
Baftă!
la 27-09-2024 03:13 PM
Salut, @Marianmmm!
Serviciul Number Share este acum disponibil și pentru clientii persoane juridice ai Orange Romania, iar activarea poate fi realizată prin interediul persoanei dedicate contului tau.
Așadar, recomandarea noastră este să iei legătura cu colega/ colegul nostru care se ocupă de firma ta.
Să ne spui, te rog, dacă ai rezolvat. Mulțumim.
la 30-09-2024 12:10 PM
Multumesc pentru raspuns. Am fost la un magazin Orange in Baneasa si cei de acolo stiau de acest lucru, au activat manual dupa ce au cerut ceva serie de la ceas. Acum functioneaza.
la 30-09-2024 12:29 PM
Super! Mă bucur că ai rezolvat.
Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor