anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

Vizualizare soluţie în postul original

155 Răspunsuri 155

EusebiuB
Junior entuziast
Pana cand concurenta nu va avea ceva asemanator, nu se va face nimic. Concurenta, pe segmentul asta nu prea este. Deci... Si momentan clientii vin pe Yoxo, chiar si fara Number Share. Daca ar fi fost invers, sa fi plecat, atunci ar fi contat ce solicitari sunt din partea noastra

Lucian93
Începător
Buna ziua, ce se mai aude cu number share-ul pentru smart watches ?

sebastian___
Junior
Este ceva reducere la Vodafone, si la varianta cu 6 euro - au si number share. Daca am vazut bine. Ma intreb cat de usor e sa portezi un numar de la Orange sau Yoxo la Vodafone ?

FLo1
#StarMember
@sebastian: Reduceri au fost și vor mai fi mereu, la toți. Durata procesului de portare? Standard, ca la toți, cam cât ai zice.... ”orange”. 🙂

DanielaH
Moderator

@m_ionel, mulțumim! Bine ai venit pe noua platformă! Sistemul de paginație este în lucru. 

Cât despre serviciul number share pentru Yoxo, așa cum am promis, vom anunța și în Comunitate când vom avea noutăți. Momentan, din păcate, nu avem.

Bine, sper ca nu va necesita iOS 16 (number share la Yoxo), sa funcționeze si pe iOS 15
Va funcționa si cu iOS 15 sau 16 si mai nou? 

cprn
Junior

Number share anul asta? Observ ca orange il ofera, ciudat ca la yoxo nu este avand in vedere ca folositi aceeasi infrastructura.

https://www.orange.ro/servicii/number-share/#detalii

cprn
Junior

Este si la vodafone https://www.vodafone.ro/onenumber 

Yoxo e tot in urma fara nici un fel de comunicare oficiala legat de acest feature.  Aveam asteptari mai mari de la o companie care se presupune ca nu are costuri cu locatii fizice si pot investi mai mult in tehnologie.

Mai astept 2 saptamani, dupa care anulez abonamentul yoxo si ma intorc la orange.

Am nevoie de number share pentru apple watch, nu vreau sa umblu cu telefonul dupa mine cand alerg sau ma duc la sala.

si eu

Este disponibil si la Vodafone, dar nici ei nu au la abonamentul Flex sau la cartela. Te obliga sa iti faci abonament Red de minim 10 Euro.

SergiuPop
Începător

Cand o sa fie disponibil serviciul number share si pe YOXO ? 

EusebiuB
Junior entuziast

Ptr moderatorii Orange - totusi, ne oferiti un raspuns ptr Number Share? Tot ni s-a spus ca in a doua jumatate din 2022 vom avea si acest serviciu. Mai sunt 2 luni din acest an, si tot ce mai primim e ca veti reveni daca vor fi noutati. Vom avea Number Share in 2022?

Cristi_P
Începător

Pentru clienții existenți este posibilă trecerea pe eSIM direct din aplicație că tot nu m-am lămurit ? Mulțumesc!! 

Raul5
Începător

Cand o sa apara number share pe yoxo? 

Salutare!

Greu e spus asta și nici nu cred că vei primi un răspuns concret, din păcate. Dar cred că se poate lua un abonament online redus și se poate aplica pentru așa ceva. Sigur, e doar o părere personală!

Succes!