anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

 

Update 7 dec. 2023

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

184 Răspunsuri 184

Blitz
Junior
Salut Sebastian. Eu am reusit sa activez scanare cod qr pentru galaxy watch . Gasesti pe net tutorial in functie de model. Dupa ce cauta singur daca ai activat number share cere sa scanezi cu telefonul cod qr in aplicatia galaxy warable. Problema mea este ca detin un telefon cu sim normal si nu am reusit sa generez esim din aplicatia yoxo.

IonelM
Explorator
@Blitz, se poate activa număr separat la Yoxo doar pe Apple Watch? (un fel de eSIM cu alt număr, nu number share pe care sa îl folosești exclusiv cu Apple Watch)?

Blitz
Junior
Teoretic da. Cei de la cealalta firma care are esim in romania nu au number share pentru dispozitive (din cate am citit) asa ca activeaza pe smartwatchuri abonamente noi. Eu am watch 4 si telefon fara esim asa ca nu am reusit online sa obtin un cod qr pentru esim pe care sa-l pun pe ceas.

sebastian___
Junior
Exact asta incerc si eu si nu reusesc. Sunt in discutii cu cei de la suportul tehnic Yoxo - chiar in aplicatie, deocamdata nu am primit nimic clar. Mi s-a spus sa comand un abonament nou din Yoxo cu eSim, dar nu vad optiunea de eSim in Yoxo. Exista undeva ceva ghid sau tutorial pe net cum sa-ti pui un numar nou de telefon ceasului ? Si ceasul asta e vandut chiar de Orange,

rist
Începător
vrem number share cat mai curand!!! suntem multi!!!

IonelM
Explorator
@rist, @DanielaH, a spus ca estimează number share la Yoxo după jumătatea anului 2022, speram cu toți ca va fi cat mai curând posibil, vreau si eu sa imi fac abonament Yoxo, aștept number share’ul.

sebastian___
Junior
Cel putin pt varianta mea, mi s-a raspuns pe Yoxo ca as putea sa comand pe yoxo o cartela normala, dupa aia ma duc cu ea la un magazin Orange si cei de acolo o sa-mi converteasca cartela normala intr-una eSim pt ceas. Poate sa-mi confirme cineva ca merge asa ?

Neag
Începător
si eu vreau number share pe Yoxo!!!!

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@sebastian___ ai spus că ești în contact cu echipa Yoxo pentru rezolvarea situației tale. Ai reușit să activezi eSIM?

Salut! @sebastian___ Daca mai este de actualitate solicitarea ta, vrem sa stii ca nu poti utiliza un numar nou Yoxo cu eSIM pe un smartwatch, din pacate. Daca ai un smartwatch care are slot de SIM, alege sa activezi un numar nou Yoxo pe cartela SIM (fizica, nu virtuala). Cartela SIM va avea un numar nou Yoxo, urmand ca acesta sa fie activ doar pe acel SIM, aflat in smartwatch.

sebastian___
Junior
Multumesc pt raspuns. Dar Orange vinde acest ceas Samsung Watch 4, in magazinul online Orange. Si atunci care este solutia Orange pt acest ceas ? ca sa ai un numar separat. Pt ca ceasul are 4g si eSim, adica nu are nevoie de un telefon cu number share ca sa-i functioneze telefonia.

sebastian___
Junior
MihaelaC: Deocamdata stau cu ceasul nefolosit in dulap si astept sa apara o solutie avantajoasa pt activarea unui numar de telefon. Avand in vedere ca probabil tot mai multi o sa-si cumpere ceasuri de astea, presupun ca pina la urma Orange o sa ofere o solutie pt asta.

IonelM
Explorator
@MihaelaC @DanielaH, puteți întreba va rog colegii dacă au un nou ETA pentru serviciul number share Apple Watch la Yoxo? Sărbători liniștite, Paste fericit!

DanielaH
Moderator
@m.ionel, mulțumim pentru urări! Am întrebat din nou colegii. Vom reveni aici dacă primim informații noi.

IonelM
Explorator
@DanielaH, nimic? Iunie-Iulie ?