anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

Vizualizare soluţie în postul original

168 Răspunsuri 168

cprn
Junior

Eu am anulat abonamentul la yoxo si am trecut la orange, platesc 11 euro pe luna pt cel mai mic abonament + number share.

Andrei001
Junior entuziast

Așa am făcut și eu, am anulat abonamentul yoxo în luna octombrie.

Am făcut abonament Smart Plus redus la 10E+number share gratuit 2 ani.

Cred că ăsta este si motivul pentru care nu vor implementa number share la Yoxo, clienții își vor face abonament la Orange datorită serviciul number share (trec de la Yoxo la Orange) 

Nu chiar. Eu unul am alex YOXO strict pentru pretul mic, pentru ca semnalul lasa de dorit. Daca ar fi sa platesc mai mult as revenii la Vodafone. Mai astept putin.