anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

 

Update 7 dec. 2023

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

184 Răspunsuri 184

andutgv
Junior

Probabil daca lanseaza Digi optiunea Number Share inainte ma voi porta. Nu inteleg ce dureaza atat. Din acelasi motiv am renuntat si la Vodafone. Au One Number dar este disponibil doar la abonamente RED. Serios? De ce as plati ceva in plus doar ca sa am o extraoptiune pe care oricum o platesc separat?

BalaciCatalin
Începător

Buna @DanielaH , @MihaelaC , ceva noutati despre lansarea serviciului Number Share pe abonamentele YOXO?

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Îmi pare rău că nu vin către voi cu răspunsul pe care mi-aș fi dorit să vi-l dau. 

Lansarea serviciului Number Share pentru Yoxo a fost amânată. În acest moment nu avem un univers de timp, dar vă putem spune că nu va fi în acest an. Colegii noștri se concentrează pe îmbunătățirea performanțelor aplicației și vă asigur că vă vom informa tot timpul despre ultimele noutăți.

Vă rog, nu trageți în pianist! 😐

Se pare ca cei de la digi se misca mai repede ca voi…si multi vor face tranzitia catre serviciile lor. Discutia cu “cea mai rapida retea” cel putin pt mine nu este relevanta, acoperirea si varietatea serviciilor oferite este mult mai importanta…iar treaba cu number share doar ma face sa imi schimb incet incet parerea despre yoxo…care pana la urma este un serviciu orange…si culmea orange are acest serviciu:) pacat

Pai e clar ca e conflict de business: Orange serviciu premium si yoxo e basic.

Sunt client orange de pe vremea cand numerele incepeau cu 0740….inainte de 2000, dar pot spune ca acum diferentele nu mai sunt atat de semnificative cum erau acum 4-5 ani. Orange se lauda cu viteza, care pentru mine este irelevanta, pt un utilizator normal, acel 5g este praf in ochi. Semnalul este decent peste tot, aici ma refer in cazul tuturor operatorilor, nu mai exista acel “gap” in care sa mori fara semnal. La orice colt de strada gasesti un wifi pana la urma. Orange ca si Vodafone de altfel…sunt doua servicii asa zise premium, dar pentru care platesti mai mult decat fac. Sa iti iei un telefon la ei, inseamna sa faci un abonament de 25-30-50€ + rata la telefon si in functie de ce iti iei, ajungi sa platesti dublu, pentru ca trebuie sa contractezi un pachet de servicii pe care oricum nu-l folosesti. Telefoanele prefer sa le cumpar la liber, lucru pe care-l fac de 5 ani. Cand s-a lansat acest serviciu, yoxo, chiar mi s-a parut interesant, fiind totusi sub umbrela orange, m-am asteptat la mai multa seriozitate din partea lor. Number share pana la urma este un serviciu extra, pe care multi vor sa-l foloseasca/plateasca si nu mai este premium de foarte multi ani, este ceva standard in tarile asa zis civilizate. Sper totusi sa o scoateti la capat pana la urma si orange sa inteleaga ca yoxo tot orange e 🙂

Clar nu fac asta anul acesta cu Number share. Și la orange se plătește 2Euro extra pentru number share pe langa abonament.

Plateam si aici 10 lei pt number share daca il aveau…dar la orange abonamentele sunt destul de mari si sincer, nu vreau sa fiu legat de un contract, acolo este cea mai mare problema. Pe yoxo macar jonglezi cum vrei cu resursele, pe cand in orange ai un abonament pe minim 6 luni…sa iasa la target, chiar daca il poti face si pe o luna, ti se spune ca nu se poate :)))

Uite așa mai pierd clienți. DIGI welcome.

Adio Yoxo, este chiar o bătaie de joc asta. Ne mutăm toți la Digi. 

"Îmbunătățirea performanțelor aplicației"??? Asta e o glumă, nu? Sau vă referiți la altceva?

Oamenii vor number share și codul QR în aplicație ca să nu mai facă drumuri la Orange. Că în rest YOXO deja oferă tot ce ai nevoie în termeni de minute și internet.

Ce alte îmbunătățiri de "performanță" să mai faceți???

Bine că există magazin in aplicație, sunt convins că are mare succes :))

O bătaie de joc.

Ai perfectă dreptate, eu am renunțat la ei. Iti recomand să mergi la Digi, o să introducă number share in câteva luni. 

@DanielaH  @MihaelaC, s-au răzgândit cumva colegii, este posibil să vedem number share la Yoxo până la sfârșitul anului (datorită cererii) ?
O zi plăcută!  

Ionel, colegii noștri știu cât de mult vă doriți implementarea acestui serviciu și pentru abonamentele Yoxo, țin cont de părerea voastră și își doresc la rândul lor foarte mult să răspundă pozitiv și acestei solicitări. Cum spuneam, din păcate, nu se va întâmpla anul acesta. Prioritatea pentru 2023 s-a orientat până acum pe lansarea noului portofoliu de abonamente la preț mai mic (9 lei), pe introducerea sericiilor de rețea în app, pe accesul la 5G tuturor clienților Yoxo pe durata verii, parteneriate (5 to Go, Lensa) și altele.

Stai cu ochii pe Yoxo și în Comunitate pentru că vă vom informa periodic de toate noutățile care vor aparea. Mulțumim.

Înțeleg, așteptăm foarte mulți acest serviciu la Yoxo. Foarte bun noul preț la abonamentul Yoxo, ne-am fi dorit mai mult number share (in loc de 5G), e mult mai util. Mai așteptăm

 Toate cele bune!