anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

 

Update 7 dec. 2023

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

184 Răspunsuri 184

DanielaH
Moderator
@m.ionel, din păcate nu am noutăți. Dar te asigur că voi anunța aici imediat ce primim informații.

IonelM
Explorator
@DanielaH, in vara asta?

LeShark
Începător
@MihaelaC, Pan' la urma Number Share pe yoxo cand? Suntem in a doua jumatate a 2022 :) Multumesc, /Mihai. Si da, eSIM merge foarte frumos pe toate device-urile mele iOS.

DanielaH
Moderator
@LeShark, te asigurăm că în momentul în care vom avea informații noi vom anunța și aici în Comunitate. Urmărește acest thread și vei primi un e-mail de notificare atunci când va fi publicat un răspuns nou.

DanielaH, informații noi cu privire la serviciul number share Yoxo, aveți un nou ETA (dacă este cazul)? Felicitări pentru noua interfața, nu îmi place faptul ca trebuie sa apeși de 70x mai multe răspunsuri, era mai bine înainte când selectam direct pagina. 

IonelM
Explorator
DanielaH, am făcut update la aplicația Yoxo din AppStore, mi-a apărut in show notes mesajul - Vești noi! îmbunătățim constant Yoxo, fa update ca sa poți vedea noutățile din aplicatie. Este cumva vorba de number share Apple Watch? Va reveni oferta -Primești banii înapoi pe Internetul neconsumat?

Salut, m.ionel Iti multumim pentru interesul acordat! Din pacate, serviciul Number Share nu este disponibil pe YOXO momentan. Te asiguram ca daca vom avea noutati cu privire la abonamentele si serviciile YOXO, acestea vor fi publicate pe pagina noastra de aici https://www.yoxo.ro/. Referitor la oferta prin care clientii YOXO primesc banii inapoi pentru resursele de date nationale neconsumate, ea nu mai este de actualitate. Aceasta a fost valabila pentru clientii care au activat un abonament YOXO pana la data de 8 iunie 2021. Oferta curenta disponibila pentru clientii YOXO care activeaza un abonament nou este prezentata chiar aici https://www.yoxo.ro/oferta-de-abonamente/, iar aici https://www.yoxo.ro/beneficii/ gasesti toate beneficiile si promotiile YOXO. Tototdata, promotiile YOXO sunt afisate in aplicatie, in sectiunea „Acasa”, in partea de sus a ecranului.

@OrangeAssistant ,Cu tot respectul, Digi au lansat recent eSIM pentru iPhone, urmează sa introducă și carrier bundle (VoWIFI, number share), se vor abona, vor migra foarte multi la ei (inclusiv de la orange, Yoxo) după ce vor adăuga și carrier bundle. Singurul avantaj pe care l-ați avea, ar fi fost acea opțiune in care primeai banii înapoi pe Internetul neconsumat sub forma de reducere la următoarea factură (pentru clienții noi Yoxo, nu pentru cei ce s-au abonat in 2021) Sper sa adăugați number share la Yoxo, extraopțiunea cu banii înapoi, înainte să introducă Digi number share. 

IonelM
Explorator
Si atunci care au fost veștile noi? (din screenshot’ul pe care l-am trimis)

Neag
Începător
Number share pe cand? Deja vine toamna!!

EusebiuB
Junior entuziast
Pana cand concurenta nu va avea ceva asemanator, nu se va face nimic. Concurenta, pe segmentul asta nu prea este. Deci... Si momentan clientii vin pe Yoxo, chiar si fara Number Share. Daca ar fi fost invers, sa fi plecat, atunci ar fi contat ce solicitari sunt din partea noastra

Lucian93
Începător
Buna ziua, ce se mai aude cu number share-ul pentru smart watches ?

sebastian___
Junior
Este ceva reducere la Vodafone, si la varianta cu 6 euro - au si number share. Daca am vazut bine. Ma intreb cat de usor e sa portezi un numar de la Orange sau Yoxo la Vodafone ?

FLo1
#StarMember
@sebastian: Reduceri au fost și vor mai fi mereu, la toți. Durata procesului de portare? Standard, ca la toți, cam cât ai zice.... ”orange”. 🙂

DanielaH
Moderator

@m_ionel, mulțumim! Bine ai venit pe noua platformă! Sistemul de paginație este în lucru. 

Cât despre serviciul number share pentru Yoxo, așa cum am promis, vom anunța și în Comunitate când vom avea noutăți. Momentan, din păcate, nu avem.