anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reset router zte F6605R

MMircea
Junior

Am schimbat la un moment dat parola de acces web la router, iar acum am uitat-o. Am vazut pe forum ca la un reset aceasta parola revine la cea afisata pe spate.
Intrebarea mea este, dupa reset se pastreaza conexiunea la reteua Orange?
Merci

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

Salut. DA, in astfel de situații singura variantă este acel reset. Nu se pierde nimic din configurarea conexiunii Orange, dar va fi necesară redenumirea rețelei WI-FI (SSID)  și parola aferentă, sau alte modificări ale unor caracteristici, dacă nu erau la valorile implicite. Te așteptăm cu vești bune. 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut. DA, in astfel de situații singura variantă este acel reset. Nu se pierde nimic din configurarea conexiunii Orange, dar va fi necesară redenumirea rețelei WI-FI (SSID)  și parola aferentă, sau alte modificări ale unor caracteristici, dacă nu erau la valorile implicite. Te așteptăm cu vești bune. 

Am facut reset-ul. Conexiunea la retea nu s-a pierdut. Parola a revenit la valoarea initiala. Merci!

Excelent @MMircea. Mă bucur că s-a remediat problema sesizată și te mai așteptăm în Comunitatea Orange și cu alte contribuții, idei, soluții. Toate cele bune. 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Pot să-ți confirm că eu chiar am făcut așa ceva la un astfel de ont și a funcționat fără probleme.

Deci e în regulă!

Baftă!

Confirmare la confirmare 😊. Merci!