anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost inlocuire modul CI+

Salutari! Descriu o problema mai jos, poate ma puteti ajuta cu niste informatii.

Am incheiat un contract in 2023 pentru fibra + TV prin cablu. La momentul instalarii casa era in santier si nu am putut monta decat router-ul pe perete, modului CI+ a ramas "pe undeva". Dupa ce am terminat si am montat televizorul, am infipt direct cablul Coax in TV si am avut acces la toata grila de programe care ma intereseaza, si am uitat de acel CI.

Acum am nevoie sa desfiintez televizorul si sa mut acel cablu coax la un monitor care are HDMI dar nu are decodor.  Am inteles ca as putea sa schimb modulul CI+ cu un TV Box HD care are iesire HDMI, doar ca - evident - nu mai am ce sa sa dau la schimb.

Intrebare: Care este costul pagubei la Orange, si daca pot comanda direct un top box dupa ce platesc "amenda" fara sa mai declansez inca o procedura (de inlocuire decodor cu top box)?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare,

Taxele pentru pierderea/furtul echipamentului le găsești în broșura de tarife și servicii.

Costul pentru pierderea furt ar fi de 15,25 euro

3171.jpg

Contactează serviciul clienți sau poți merge într-un magazin Orange pentru a solicita inlocuirea echipamentului.

Lista echipamentelor ce pot fi cerute suplimentar (contra cost) o găsești in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/love/echipamente/

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Pololică
#StarMember

Salutare!

In contract nu au o suma? Intr-o postare mai veche si pentru alt echipament (Chromcast), tariful a fost de 100 lei.

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-orange-romania/taxa-nereturnare-echipament/m-p/107943

Recomandarea ar fi ori sa verifici contractul (daca apare vreo cifra), ori sa suni la relatii clienti.

eu am verificat prin anexele descarcabile de pe My Orange dar nu am gasit concret decat asta:

"In cazul in care exista o diminuare a valorii Echipamentelor cauzata de manipulari altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii Echipamentelor, in timpul perioadei de retragere sau in timpul transportului de retur catre OROC, veti plati catre OROC costuri rezonabile, egale cu diminuarea valorii Echipamentelor si care nu pot depasi contravaloarea Echipamentelor returnate. In situatia in care nu returnati Echipamentul in termenul de 14 zile calendaristice mentionat mai sus, OROC isi rezerva dreptul de a decide daca accepta sau nu returul. In cazul deciziei de respingere a returului, Dvs. aveti obligatia de a plati integral contravaloarea a Echipamentului si veti suporta si costurile de returnare aferente"

Vio73
#StarMember

MihaiC99
Campion

Salutare,

Taxele pentru pierderea/furtul echipamentului le găsești în broșura de tarife și servicii.

Costul pentru pierderea furt ar fi de 15,25 euro

3171.jpg

Contactează serviciul clienți sau poți merge într-un magazin Orange pentru a solicita inlocuirea echipamentului.

Lista echipamentelor ce pot fi cerute suplimentar (contra cost) o găsești in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/love/echipamente/

Multumesc pentru raspuns @Vio73, dar pare ca @MihaiC99 are cifrele actualizate, am descarcat acum brosura de la 01.08.2025 - prezent si apare ca fiind 15.25 EUR

Andrei_Danescu_0-1756207363392.png

Multumesc tuturor pentru ajutor