anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Port Fowarding F6600R

BentaMihai
Începător

Salut, incerc sa fac port forwading din rooter-ul primit de la orange ZTE F6600R aparent nu reusesc din setarile acestui rooter. Am citi cateva articole deja de pe comunitate dar m-au cam bagat in ceata.
Este cineva dispus sa imi ofere un pic de ajutor in privinta asta? Vreau sa stiu exact daca am nevoie de servicii suplimentare de la Orange sau trebuie sa fac bridge prin alt router. Orice sfat sau ghid ar fi de mare ajutor, Multumesc mult!

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

Salut Mihai. ZTE-ul este un router particularizat ca soft, deci pentru configurare și parametrizări fără restricții îți recomand utilizarea unui al doilea router, montat în bridge. 

Dacă sunt probleme de configurare revino pe topic cu amănunte pentru detalii.

Un topic similar dar pentru ZTE 6605R regăsești aici.

Am si eu o problema similara si mi s-a spus la telefon la dep tehnic ca nu pot sa imi configureze modemul zte in bridge pentru ca am ip static. Este real sau?

Din punctul meu de vedere, informațiile pe care ți le-au oferit nu sunt corecte. Eu dețin modelul mai nou ZTE F6605R și pot confirma că acesta se poate pune în modul bridge, permițând alocarea unui IP public pe router-ul personal.

Imi poti spune cum fac conexiunea pe routerul  personal? La digi aveam PPPoE si asa făceam conexiunea la internet de pe routerul personal. La orange ce trebuie să fac, la telefon nu a stiut domnisoara sa imi spuna ce tip de conexiune se face la internet. 

Conexiunea trebuie setată pe dhcp client pe router-ul personal. Ca să ai ip public pe router-ul personal trebuie să ai norocul să nimerești pe cineva la tehnic care știe cu ce se mănâncă bridge-ul. Mai există și o metodă  neortodoxă de trecere în bridge al echipamentului dar din păcate acest forum nu permite astfel de soluții 👌.

DanielaH
Moderator

@BentaMihai, s-a rezolvat situația cu router-ul?