la 24-07-2023 01:06 PM - editat ultima oară la 24-07-2023 01:25 PM de DanielaH
Buna,
recent am cerut sa mi se faca bridge intre router-ul Orange si un router Asus mai stabil pe partea de wifi.
Dupa stres si nervi, lucrurile s-au rezolvat, dar acum nu imi mai functioneaza partea de IP TV, am un set top box pe care il conectez in noul router si imi spune ca "Nu sunt autentificat"
A mai patit cineva?
la 24-07-2023 02:24 PM
Gata rezolva,
Se pare ca desi Routerul e bridge, set top box-ul trebuie in continuare mufat la router-ul Orange in Lan4 ca sa functioneze.
Tout a bien.
la 24-07-2023 01:51 PM
IPTV-ul cere un anumit MAC al routerului? Stiu ca anumite servicii de IPTV pot cere MAC-ul routerului (nu al televizorului) care transmite (mai departe) semnalul catre TV si, fiind altul, s-ar putea de aici sa fie problema.
la 24-07-2023 01:53 PM
0 idei, daca cere probabil ca cere la ei in sistem, router-ul meu nu are cum sa ceara asa ceva.
Dar s-ar foarte putea sa ai dreptate, sa nu recunoasca noul mac pt router.
la 24-07-2023 01:57 PM
Problema asta a avut-o patronul (dar cu INES) in urma cu 4 ani. Isi schimbase un router in casa (la care se conecta si unul din televizoare) si nu mai reusea sa vada nimic (accesa internetul [youtube, netflix, hbo go, etc], dar nu si canalele tv). S-a rezolvat sunand la Relatii Clienti si a durat cateva minute pana s-a rezolvat (nici macar nu era nimeni acasa cand s-a rezolvat problema. Probabil au resetat in sistem codurile de acces).
Asta as recomanda si eu: sa suni la relatii clienti (300 sau 0374300300) si sa vezi care ar fi pasii de rezolvare.
la 24-07-2023 02:15 PM
Mda, am fost cu ei la telefon, au trebuit sa dea situatia mai departe.
Sigur e vre-un fel de conflict pe undeva, ohh well.
la 24-07-2023 02:24 PM
Gata rezolva,
Se pare ca desi Routerul e bridge, set top box-ul trebuie in continuare mufat la router-ul Orange in Lan4 ca sa functioneze.
Tout a bien.
la 24-07-2023 02:56 PM
Super! macar avem o solutie de functionare.
la 20-08-2023 10:35 AM
Buna ziua,
Inteleg ca serviciile IPTV functioneaza doar daca receiverul este conectat la reteaua fixa OROC?
As vrea sa stiu daca IPTV-ul de la OROC impreuna cu internetul mobil prin GSM ar putea fi o solutie intr-o locatie unde nu exista furnizori de servicii fixe. Momentan folosesc un vodafone TV Box, doar ca platforma/box-ul lor nu ofera o experienta buna in utilizare (se mai blocheaza, mai apar erori), iar solutia cu TV prin satelit/antena parabolica a fost respinsa initial (utilizatorul este mai in varsta).
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor