anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot folosi interentul, merge foarte slab (Orastie, Hunedoara)

Gabi9
Începător

Gabi9_0-1742678368585.png

Am abonament orange, si nu pot folosi interentul adica merge foarte slab, nu stiu ce pot face

15 Răspunsuri 15

FLo1
#StarMember

Salut. Poți restarta telefonul și să cauți o zonă cu semnal mai bun, eventual pe 4G, dacă 5G nu are semnal prea bun.

imi scrie 4g plus 

faza e urmatoarea, am terminat netul din oferta dar am avut puncte si am luat pe pinata party acel net si am mai dat si 6 euro pentru aia 3 gb e o bataie de joc, nu vad de ce sa intre cost control, nu are sens 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Poți testa sim-ul într-un alt telefon sa vezi daca ai aceleași viteze.

Cei din jur au aceleași viteze?

In ce rețea ești conectat 4G/3G?

Ai putea incerca și o resetare a setarilor de rețea.

faza e urmatoarea, am terminat netul din oferta dar am avut puncte si am luat pe pinata party acel net si am mai dat si 6 euro pentru aia 3 gb e o bataie de joc, nu vad de ce sa intre cost control, nu are sens 

Am înțeles, cel mai bine contactezi serviciul clienți prin chat (poți lăsa mesaj azi și îți vor răspunde mâine) sau telefonic pentru a verifica exact ce sa întâmplat.

Posibil sa se fi activat cost control.

delfinas
#StarMember

Gabi, bun venit in Comunitate!!!

Eu vad ca netul national e aproape neconsumat. Cumva esti in roaming? Daca ai consumat in ultimele 2-3 luni, mai mult internet in strainatate decat in tara, nu-ti mai e de folos ce ai pe abonament, ci faci cost suplimentar, din motive de depasire a limitei rezonabile de consum in roaming.

Tot in tara am fost nu am avut roamning sau ceva 

Deci esti in tara, nu in strainatate. Totusi, resursele tale de internet nationale sunt aproape neconsumate, e ceva in neregula. Cred ca doar cineva de la Orange te poate ajuta, in cazul asta.

Esti cumva intr-o zona aproape de o granita cu o tara non UE? Unde esti, mai exact?

Gabi9
Începător

Chiar nu inteleg de ce nu merge 

In ce zona a tarii esti?

Gabi9
Începător

Judetul Hunedaora, oras Orastie 

MihaiC99
Cunoscător

Contactează serviciul clienți prin chat sau telefonic după ora 9:00.

Cu siguranță ei te pot ajuta.

Te așteptăm cu vesti bune!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă ai intrat pe cost control deja, înainte de a-ți intra  și acea opțiune în vigoare, e cam greu. Trebuie să iei cumva legătura cu cei de la Orange și să le ceri ajutorul. Te sfătuiesc să treci la un abonament cu internet nelimitat, dacă ai consumuri mari.

În concluzie, discută cu ei din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, pentru că probabil vor trebui să îți reseteze profilul, iar pe viitor, alege un abonament cu net nelimitat, ca să stai fără griji! Și zic eu că este bine că ai cost control, pentru că altfel îți lua cine știe cât pe câțiva GB ( poate zeci sau sute de euro).

Ca fapt divers, la Digi este tot așa la toate abonamentele mobile, adică intră pe cost control și nu ai varianta de a alege nelimitat pe bune.

Baftă!