anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Instalare cartela sim in router 4g dlink

Nic2025
Începător

Am o cartela sim Orange la care am scos pin si incerc sa o introduc in router Dlink , acesta nu gaseste reteaua, e adevarat ca sunt in roming dar am datele active si aceeasi cartela in telefon functioneaza ok, any ideea?

Router 4G cumparat din RO model eagle pro ai

Merci

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

Bun găsit. Routerul spre deosebire de telefon nu va căuta să conecteze SIMul la o rețea aleatorie și nici nu ai posibilitatea impunerii unei rețele/operator, așa cum se poate la telefon. Aceasta este cauza. Așadar îți recomand să faci hotspot de pe telefon pentru traficul nu foarte mare pe care îl poți face în roaming. Sărbători fericite. 

Merci mult de raspuns dar sim ul trebuie sa ramana aici ceva timp de asta intrebam si nu fac hotspot, am setari APN dar sunt pe router pe auto si nici pe tel nu vad exact care sunt. Merci si Sarbatori Fericite

Dacă nu dorești o alternativă de hotspot, atunci o variantă cu router 4G poți avea utilizând un SIM local. Avantajul principal: fără restricții privind utilizarea datelor mobile în roaming, iar in plus conectarea fără probleme. 

teacher_
#StarMember

Salut! Acest tip de router este destinat cartelelor cu abonamente exclusiv de internet, de tipul home net.