la 28-01-2026 12:46 PM - editat ultima oară la 28-01-2026 12:48 PM de DanielaH
Buna ziua , am avut abonament la orange internet prin cartela SIM în router , și să terminat . Daca bag altă cartela de Digi în router o să meargă oare ?
la 28-01-2026 12:55 PM
Salutare!
Dacă nu este codat ( nu are siglă de Orange pe el), atunci ar trebui să funcționeze teoretic.
Practic, dacă nu este codat, trebuie să suporte și frecvențele pe care emite Digi, care nu în toate cazurile sunt aceleași.
Dacă ai posibilitatea, testează înainte !
Baftă!
la 28-01-2026 01:31 PM
Salutare!
Din ce am verificat pe site (am luat un router la intamplare), nu zice nimic de codare. Merg pe premisa ca daca nu scrie, nu este codat,
Totusi, daca ai un sim de la alt operator, pune-l si vezi daca ia semnal.
la 28-01-2026 01:42 PM
Salutare!
Cea mai sigură metodă pentru a verifica compatibilitatea este introducerea cartelei SIM în router, cu condiția ca PIN-ul să fie dezactivat în prealabil. Nu este obligatoriu să achiziționezi un abonament Digi, deoarece în magazine sunt disponibile și cartele prepay. De menționat că internetul Digi este „nelimitat” doar din punct de vedere comercial, limita reală fiind cuprinsă între 75 GB și 200 GB la viteze maxime, în funcție de abonament.
Din punctul meu de vedere, ofertele Yoxo sau Orange, în special cele pentru portare, sunt mult mai avantajoase.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor