anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router de la Orange merge cu sim de Digi?

Maria48
Vizitator

Buna ziua , am avut abonament la orange internet prin cartela SIM în router , și să terminat . Daca bag altă cartela de Digi în router o să meargă oare ?

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu este codat ( nu are siglă de Orange pe el), atunci ar trebui să funcționeze teoretic.

Practic, dacă nu este codat, trebuie să suporte și frecvențele pe care emite Digi, care nu în toate cazurile sunt aceleași.

Dacă ai posibilitatea, testează înainte !

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Din ce am verificat pe site (am luat un router la intamplare), nu zice nimic de codare. Merg pe premisa ca daca nu scrie, nu este codat,

Totusi, daca ai un sim de la alt operator, pune-l si vezi daca ia semnal.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Cea mai sigură metodă pentru a verifica compatibilitatea este introducerea cartelei SIM în router, cu condiția ca PIN-ul să fie dezactivat în prealabil. Nu este obligatoriu să achiziționezi un abonament Digi, deoarece în magazine sunt disponibile și cartele prepay. De menționat că internetul Digi este „nelimitat” doar din punct de vedere comercial, limita reală fiind cuprinsă între 75 GB și 200 GB la viteze maxime, în funcție de abonament.
Din punctul meu de vedere, ofertele Yoxo sau Orange, în special cele pentru portare, sunt mult mai avantajoase.