la 14-09-2024 08:01 PM
Buna ! De curand am instalat la casa patintilor servicii Orange ( Tv si IN, prin fibra) Am primit router ZTE F6600 R. Am mai montat 2 camere supraveghere ( wireless) TP Link. Una fiind ceva mai departata de router primeste un semnal slab. Care ar fi cea mai buna si simpla solutie pentru a mari aria de acoperire cu semnal ? Multumesc !
la 14-09-2024 08:57 PM
@mayer46: Bun venit în Comunitatea Orange. Pentru un semnal mai bun la camera respectivă, fie alegi varianta semnalului prin cablu UTP, sau dacă vrei pe WiFi atunci la o distanță medie poți instala un extender WiFi, pentru extinderea ariei de acoperire a semnalului WiFi. Modele de WiFi extender găsești destule indiferent de magazin, iar dacă nu sunt pretenții, poate fi și unul mai ieftin. Depinde ce preferițe sunt. un Exemplu de pe emag returnează pagina de mai jos: https://www.emag.ro/search/range+extender
Succes.
la 15-09-2024 05:18 AM
Salutare!
Și eu am camere tip -link ( tapo) și sistem hikvision, iar pentru a avea acoperire cât mai extinsă, mi-am tras un alt router, din ont-ul principal ( ZTE), cu cablu utp și acoper cam ce îmi trebuie , fără probleme. O parte dintre camere iau semnal de la routerul care îl folosesc pe post de extender, iar altele de la ont.
Poti să îți cumperi și un extender wifi de pe eMag sau alt magazin și vezi dacă poți face treabă cu el, iar dacă nu, îl dai retur în termenul legal. Eu așa fac, atunci când cumpăr produse de care nu sunt sigur că funcționează.
Ai un exemplu aici
Baftă!
la 17-09-2024 04:47 AM
Multmuesc pentru raspuns. Imi surade varianta cu un alt router (am deja unu pe care nu il mai folosesc)/ Eram curios daca pot lua semnal din ZTE,, (baniuesc ca din orice port LAN ) fara a mai fi nevoie sa sun la serv<. tehnic pentru diverse aprobari *
la 17-09-2024 07:36 AM
@mayer46: Poți utiliza și un alt router pentru extinderea semnalului WiFi conectându-l în oricare dintre LAN-urile disponibile. De asemenea, poți folosi routerul ca AP (Access Point) și să nu întinzi cabluri până la acesta. Depinde doar de tine și de bugetul disponibil pentru modul în care dorești să arate infrastructura locală a rețelei tale. Succes.
la 16-09-2024 08:16 PM
Salutari. Poti pune la orice pachet de internet un router wi-fi 6 mesh la pretul de 2 euro/luna. Daca ai pachetul Ultra sau Premiere, il ai inclus gratuit.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor